O artistă din Cluj a reinventat celebrele dulciuri macarons și se bucură de un mare succes. Care este secretul, ni-l spune chiar Paula în materialul următor, a transmis Cristina Dorobanțu.

Pasiunea pentru dulciuri a adus succesul

Un spectacol de culori și gusturi realizează Paula în laboratorul cofetăriei sale. Tânăra a regândit clasicele dulciuri macarons și le-a dat o nouă prezentare.


Iar cei pasionați de gusturi noi și combinații inedite nu au întârziat să apară.

Paula Vitian, cofetar- Folosesc o cantitate redusă de zahar în cochiliile de la macarons, plus niște umpluturi speciale, create de mine, cu inserții fructate sau diverse alune-pastă de fistic, pasta de alune și altele și bineînțeles decorul și modul în care îi împachetez.

Tânără și-a transformat pasiunea pentru dulciuri într-o afacere cât se poate de serioasă.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Paula Vitian, cofetar- Totul a început dintr-o joacă și încă nu îmi vine să cred că au trecut aproape 3 ani de când am început să fac prăjituri acasă și recent să îmi deschid și propriul laborator aici în Cluj.

În paralel ea mai are un job în lumea evenimentelor.

Citește și: VIDEO-A dat jurnalismul pe cofetărie. Raluca Moisă și-a urmat visul din copilărie. ,,Focusul și energia mea înseamnă această afacere''

Paula Vitian, cofetar- Activez într-o trupă de mai bine de 6 ani aici în Cluj, cântam la diverse evenimente: nunți, botezuri, petreceri și este foarte fain. Momentan sunt în laborator dar o să vedem începând cu luna mai cum o să mă împart între cele două, dar sper să reușesc.

Înainte însă, Paula se pregătește pentru Paște, deoarece are cereri pentru deserturile sale și vă avea mult de muncă în laborator.
Paula Vitian, cofetar- În curând o să deschid și lista comenzilor: o să am macarons, cozonaci, prăjituri, dar în special macarons tematici pentru Paște.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: