Noi imagini tulburatoare cu pedofilul olandez in Bucuresti surprind- pas cu pas- pregatirile pe care le-a facut inainte sa o ucida pe micuta Mihaela Fieraru. Strainul a avut de la inceput un comportament bizar, mai ales ca, din masina inchiriata, parea ca scoate pungi de plastic si haine luate de la curatatorie. Ancheta s-a extins, iar procurorii iau in calcul ipoteza ca olandezul sa faca parte dintr-o retea ampla de infractori ce veneau in Romania special ca sa racoleze copii.

Traseul misterios al lui Johannes Visccher in Romania incepe sa iasa la lumina.

Citeste si: Pedofilul olandez: ”Mi-ai dat block pe Facebook și urmează să mori”! Piesa bizară compusă de Joop pe vremea când făcea pe DJ-ul

Pedofilul olandez este surprins in noaptea de joi spre vineri, in fata apartamentului de lux pe care l-a inchiriat in sectorul 2 al Capitalei.

Este ora 3 si 22 de minute cand parcheaza masina in fata cladirii de pe strada Sfantul Stefan. Coboara din masina si priveste, suspicios, in jur, parca verifica daca exista martori pe strada.

Dupa ce se convinge ca strada e goala, descuie din nou autotirismul, ia ceva de pe scaun si il ascunde in buzunar. Apoi intra in cladire.

Pedofilul olandez, filmat înainte de crimă. Imagini bizare

ILIE MARINESCU, psiholog: S-ar fi putut ca din masina sa ia anumite obiecte de care sa se foloseasca la savarsirea crimei: un cutit, o sârmă, o funie.

Vineri dimineata, cu doar cateva ore inainte sa plece spre Dambovita ca sa ucida, Johannes apare in fata cladirii de apartamente. E imbracat intr-un tricou bleu si poarta o sapca pe cap. Traverseaza si se urca in masina, apoi pleaca spre Gura Sutii la orele pranzului.

La fel de bizare sunt imaginile de miercuri, cand Johannes a ajuns in Romania.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Olandezul apare pe camerele de supraveghere din fata hostelului saracacios din sectorul 1, unde s-a cazat pentru o singura noapte.

Masina pare a fi a lui, iar individul are in mana o punga pe care o pune in portbagaj. Ulterior, de pe scaunul din spate al autoturismului scoate un celofan- in care are, probabil, haine aduse de la curatatorie.

A doua zi de dimineata, pedofilul olandez pleaca de la hostel, in jurul orei 10 si jumatate.

Toate aceste imagini sunt piese importante in descifrarea unui plan diabolic. Johannes pare ca s-a pregatit migalos pentru ziua de vineri,cand a pornit in cautarea victimei perfecte, la Dambovita.

Pedofilul olandez, filmat înainte de crimă. Oamenii din Gura Șuții sunt înspăimântați.

Oamenii din Gura Sutii sunt si acum impietriti de spaima.

Florentina Gheorghe spune ca in localitate au inceput sa apara oameni dubiosi in urma cu doua saptamani Fiica ei- de aceeasi varsta cu micuta ucisa de olandez, a fost la un pas sa fie acostata de doi necunoscuti.

Florentina Gheorghe: Fetita era lipita de stalpul asta, la colt aici, pe partea asta. Statea lipita de stalp si brusc asa a oprit duba, pesemne ca o fi vrut sa intre pe ulita.

Din fericire, rudele erau la poarta si au strigat-o. Asta i-ar fi fost salvarea.

Bunica: Era o duba alba, doi insi in ea. Nu s-au dat jos sa o vada. Eu am strigat: Ali, Ali, vino ca uite aia cu masina! Deja noi o speriasem inainte ca vine astia cu masini sa o ia.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Asadar, se contureaza ipoteza unei retele intregi de infractori, cel mai probabil pedofili in cautare de copii nesupravegheati, care sa fie tinte usoare.

Specialistii cred ca Johannes facea parte dintr-o grupare organizata care sa aiba ca tinta si traficul de minori.

Silvia Tabusca, doctor în drept: E putin probbabil, daca a avut mai multe intrari in Romania, sa fi actionat de unul singur. Sunt multi copii care sunt vulnerabili si sunt exploatati in mediul online, iar aceste videochaturi contribuie, practic, la dezvoltarea fenomenului si atragerea strainilor in Romania, inclusiv pt astfel de activitati ilegale.

Citeste si: Olandezul bănuit de uciderea fetiței de 11 ani s-a plimbat nestingherit prin patru județe

Pentru depistarea acestor retele de infractori formate la nivel inalt este nevoie  de o supraveghere intensa. Banii pe care ii cheltuie pentru a-si duce la bun sfarsit planurile diabolice trebuie urmariti cu atentie- cred specialistii.
De acolo vin cele mai multe raspunsuri.

Silvia Tabusca: Au inceput pregatirile. Sunt traininguri cu experti internationali care pregatesc expertii din romania cum sa faca aceste investigatii financiare paralele, vorbim de sume uriase care vin din trafic de persoane.

O ancheta ampla a inceput si in Olanda. De altfel, anchetatorii din Amsterdam il urmareau pe Johannes din clipa in care s-a intors din Romania. In momentul in care pedofilul a intrat cu masina intr-un tir, doua autoturisme ale politiei il filau, asteptand sa primeasca din Romania confirmarea pentru arestare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si