Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Pensiunile canine, la mare căutare. Cât costă o zi de cazare

Este sezonul vacantelor, iar pensiunile canine sunt arhipline. Stăpanii animalelor nu se mai gandesc la bani si isi lasa animalele de companie in aceste unitati, unde au parte de tot confortul. De la camere dotate cu televizor, canapele din piele pana la room-service.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Pensiunea destinata cainilor de apartament din localitatea bihoreana Balaia a devenit aproape neincapatoare in aceasta perioada a concediilor, cand multi stapani isi lasa aici animalele de companie. In cele opt camere puse la dispozitie de proprietarii pensiunii canine, cateii au parte de tot confortul.

Citeste si: Imagini înfiorătoare! Un preot a legat un câine cu lanţul de maşină şi l-a târât pe asfalt

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Pensiunea este supravegheata video, asa ca stapanii pot urmari pe internet de oriunde s-ar afla cum sunt ingrijiti si hraniti cainii lor.

Pe langa spatiul de cazare, cainii pot sa alerge in voie intr-o gradina imensa, care se intinde pe 3000 de metri patrati si au la dispozitie un medic veterinar, care le poate acorda ajutor daca este nevoie.

Încântați de condiții

Stapanii animalelor sunt incantati de conditiile pe care patrupedele le au aici.

Ideea i-a venit proprietarului cand si-a dat seama ca nu are unde sa-si lase propriu caine atunci cand pleaca in concediu.

Pretul unei zile de cazare este cuprins intre 50 si 60 de lei, in functie de pretentiile stapanilor. Iar cei care vor sa-si urmareasca animalul de comapanie pe internet platesc inca 10 lei.

Citeste si: VIDEO| Câinele Nero, spaima pușcăriașilor

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI