Clienti sunt din ce in ce mai putini, iar asta din cauza sumelor exorbitante de pe piata imobiliara. Si in Capitala preturile apartamentelor incep sa stagneze.

Citeste si: Imagini incredibile la Timișoara! Un tramvai a fost scăpat de sub control și a făcut prăpăd pe străzi!

Avantul fulminant de pe piata imobiliara din Cluj incepe sa se domoleasca. Preturile au explodat de la o luna la alta si erau atat de mari incat prea putini se mai gandeau sa devina proprietari.

Acum, locuintele s-au ieftinit per ansamblu. Pretul pe metrul patrat a ajuns la 1566 de euro de la 1571. Oricum, Clujul a ramas pe primul loc in topul celor mai scumpe orase din tara.

"O usoara corectie ca sa zic asa in piata dar avad in vedere ca vine sezonul cald n-as putea sa spun ca va exista neaparat o scadere, probabil se va merge pe mentinere anul acesta." , spun brokerii.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: E stare de alertă la Rio! Inundațiile au făcut prăpăd! Cel puțin 10 persoane și-au pierdut viața!

Cert e ca, daca pana acum nu se putea negocia mai nimic, in aceasta perioada dezvoltatorii sunt maleabili. Nu au multe cereri, asa ca sunt dispusi sa lase la pret.

Cei care cumpara acum aceasta locuinta o primesc si cu 62.000 de euro. Si in cel mai scump cartier al Clujului s-au inregistrat usoare ieftiniri. Pretul apartamentelor in constructiile noi a scazut cu 0,4 la suta. Chiar si asa un apartament in aceste blocuri se vinde cu 80.000

de euro.

Daca in piata de vanzari s-au inregistrat ieftiniri, la chirii nici vorba de asa ceva.  In continuare proprietarii de apartamente cer sute de euro lunar de la tinerii care aleg sa inchirieze si nu sa cumpere.

Citeste si: Caz medical extrem de rar! Patru albine vii, scoase din ochiul unei tinere de 28 de ani! Medicii au rămas șocați în momentul operației: "Mișcau picioarele și..."

In Bucuresti, apartamentele cu doua si cu trei camere se vindeau, in martie, cu o crestere de 0,4 procente fata de februarie.

Preturi in scadere, cu pana la 6 la suta, se pot negocia doar la garsoniere.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si