Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Pilates, un sport care ajută la starea de bine. „O ședință se desfășoară în 50 de minute, timp în care vor urma exerciții pentru toate grupele musculare”

Mergem acum la Cluj-Napoca, mai exact la o sală de sport, acolo unde vom afla detalii despre pilates. O ședință de pilates se desfășoară în 50 de minute, timp în care se fac exerciții pentru toate grupele musculare.

Redactia Stirile Kanal D,

Pilates, un sport care ajută la starea de bine [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Silvia Cseh, corespondent Kanal D, ne aduce mai multe informații:

„O ședință se desfășoară în 50 de minute, timp în care vor urma exerciții pentru toate grupele musculare”

„Suntem în timpul unei ședințe de pilates, un sport despre care am înțeles că are o mulțime de beneficii, însă, mai multe detalii ne va spune Maria. Cum se desfășoară o astfel de ședință? .”

Maria: „În primul rând, o ședință se desfășoară în 50 de minute. În aceste 50 de minute vor urma exerciții pentru toate grupele musculare, astfel încât noi ne axăm pe problemele și pe eficiențele clienților.”

Silvia Cseh, corespondent Kanal D: „Practic, ne-ai spus deja una dintre beneficii. Care mai sunt beneficiile acestei sport?” 

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Maria: „Întărirea musculaturii, corectăm postura.”

Silvia Cseh, corespondent Kanal D: „Cine poate veni la un astfel de antrenament?”

Maria: „Oricine dorește să își întărească musculatura, oricine dorește să aibă o viață mult mai sănătoasă.”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI