Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Plante suculente pentru clienți comozi

Sufocaţi de betoanele oraşului, tot mai mulţi tineri îşi transformă apartamentele în mini-jungle. Oazele de verdeaţă le oferă nu doar sentimentul reîntoarcerii la natură, ci şi o porţie sănătoasă de oxigen şi relaxare, după multe ore de muncă. Cei care au speculat trendul venit din Occident şi-au deschis afaceri cu plante suculente şi acum fac bani frumoşi.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Andreea isi cultiva singura plantele pe care ulterior le transforma in adevarate opere de arta. In balconul ei, mini-suculentele se pregatesc sa devina cadoul perfect. In plus, cei care le cumpara nu sunt obligati sa le ude prea des.

Povestea de dragoste dintre Andreea si plantele suculente a inceput inca din facultate. Acum, tanara vinde aranjamentele la targuri si online: preturile pornesc de la 10 lei si pot ajunge la 140 de lei.

Cristina si Marina, doua tinere mamici, sunt si ele, de câteva zile, proprietare de florarie. S-au asociat ca sa le ofere clientilor o experienta unica atunci cand vine vorba de libertate si creativitate.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: VIDEO| Fructele exotice de Dăbuleni

Cele doua prietene au reconditionat la inceput mobilier vechi si au cautat obiecte de decor deosebite care sa creeze o atmosfera perfecta. Acum, floraria lor e frecventata de clienti de toate varstele.

Afacerile cu plante sunt "infloritoare" in aceasta perioada, iar tot mai multi oameni le cauta pentru decorul casei sau teraselor

Pentru ca floraria celor doua prietene promoveaza un stil de viata prietenos cu mediul, clientii pot sa refoloseasca recipientele vechi in care au primit sau daruit flori.

Citeste si: VIDEO| Scandalul rosiilor coapte fortat. Ministerul Agriculturii reactioneaza

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI