Au fost constatate nereguli la o grădină zoo din China. Angajații acesteia ar fi folosit urși falși pentru a atrage spectatorii.

Astfel, la grădina zoo menționată, s-ar folosi oameni îmbrăcați în urși pentru distracția vizitatorilor. Grădina Zoologică Hangzhou a fost glumeață la adresa acuzațiilor. Într-un videoclip devenit viral pe internet, este arătat un om în blană de urs, ridicat în picioare.

Scandal la o grădină zoologică din China

Ursul fapt ar fi, de fapt, o ursoacă pe nume Angela ce face parte din specia malaeziană „Ursul Soarelui”, potrivit  New York Post.

„Plimbați ursul!” Acuzații la adresa unei grădine zoo din China, după ce angajații s-ar fi deghizat în urși

„Plimbați ursul!” Acuzații la adresa unei grădine zoo din China, după ce angajații s-ar fi deghizat în urși

[Sursa foto: NYP]

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește și: Visul suprem, să fie câine. Un japonez plătește să se transforme din om, în animal

„Unii cred că stau în picioare ca o ființă umană, dar se pare că nu mă înțeleg prea bine", susține Angela care ar fi apelat la serviciile unui om pentru a-și redacta răspunsul.

Înregistrarea cu „ursoaica” a pus oamenii pe jar.

Poziția bipedă specific umană și picioarele subțiri, dar și pliurile de pe spatele așa-zisei „ursoaice”, au stârnit revolte între oameni. Aceștia cred că, de fapt, ar fi vorba despre un om îmbrăcat în urs.

Om sau urs?

Potrivit Hangzhou Daily, poziția animalului ridică semne de întrebare. Angajații de la  grădina zoologică spun că urșii soarelui din Malaezia sunt mai mici decât alți urși și au un aspect diferit.

În plus, oficialii grădinei zoo spun că este imposibil ca un om să supraviețuiască pe timp de vară într-un asemenea costum. În interiorul acestuia se poate ajunge chiar și la 100 de grade Celsius.

Citește și: FOTO/VIDEO- Tom a cheltuit mii de dolari pentru a se transforma în lup: „Simt că nu mai sunt om. Sunt eliberat de orice relații umane”

Tot în China au fost descoperite și alte grădini zoologice care au fost ulterior acuzată că ar fi folosit câini cu blană vopsită pentru a arăta ca lupii. Într-un alt part, vizitatorii ar fi văzut, în loc de zebre, măgari vopsiți.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si