Bărbatul încătușat cu forța este un tânăr de 26 de ani, polițist de frontieră. Era în timpul liber, când s-a urcat la volan și în doar câteva zeci de metri a lovit un autobuz.

Polițistul s-a urcat beat la volanul autoturismului

Doi martori au văzut accidentul, l-au scos din mașină și atunci au constatat că omul abia se ținea pe picioare.

Citeste si: Polițistul care a dat cu mașina peste Raisa nu va fi supus testului poligraf. Cererea înaintă de avocatul Adrian Cuculis a fost refuzată

Imaginile cu polițistul băut au ajuns virale pe internet. Bărbatul s-a arătat revoltat de faptul că a fost prins: „ Să-ți fie rușine!”, a strigat polițistul de frontieră.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

„Mie să-mi fie? Ție să-ți fie, mă! Ție să-ți fie rușine, vezi cum vorbești!”, a fost replica celui ce l-a filmat pe polițist.

Tânărul a încercat să fugă la venirea polițiștilor

Când polițiștii au ajuns la locul incidentului, tânărul băut s-a ridicat brusc în picioare și a încercat să fugă. A trecut glonț printr-o benzinărie, dar agenții, împreună cu martorii, au reușit să-l prindă din urmă și să-l imobilizeze.

Citeste si: Accident rutier de ultima oră, pe A1. O persoană a rămas încarcerată

La etilotest a reieșit că polițistul de frontieră avea 0,97 mg de alcool în aerul pur expirat.

Cu alte cuvinte, era în comă alcoolică.

Politistul s-a ales cu dosar penal pentru că a condus sub influența băuturilor alcoolice.

Citeste si: O asistentă medicală a fost surprinsă în lacrimi, atunci când intervenea să salveze de la moarte un pacient lângă Videle: ,,Durerea neputinţei"

În urma accidentului, nimeni nu a fost rănit.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si