„A fost potop pe o stradă din Brașov, dar nu din cauza ploilor, ci a unui muncitor care a lovit un hidrant. Bărbatul a intrat cu mașina în el și l-a rupt, iar din asfalt a apărut un jet de apă înalt de câțiva metri. Apa a țâșnit câteva ore, iar sute de mii de litri de lichid s-au scurs pe șosea”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Inundație în Brașov după ce un muncitor a lovit un hidrant

O fântână arteziană înaltă de trei metri a apărut din senin, pe o stradă din acest cartier din Brașov. Era ora nouă dimineața când Compania Apa a fost anunțată că un hidrant a fost rupt. Ajunși la fața locului, angajații au aflat că de vină pentru haosul creat ar fi un șofer.

„Este vorba despre un hidrant care a fost rupt de către lucrătorii de la Electrica care executau niște lucrări în zonă. Au rupt hidrantul în urma unor manevre cu niște mașini de pietriș”, a explicat purtătorul de cuvânt al Companiei Apa Brașov.

Citește și: VIDEO- Vreme apocaliptică în Australia. Furtuna a devastat totul în cale/ În Brazilia este caniculă

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

A urmat o misiune contra cronometru pentru limitarea pagubelor. Ca să ajungă la robinetul de lângă hidrant, angajații companiei Apa au fost nevoiți să spargă asfaltul. 
„La mai bine de o oră de la începerea avariei, angajații de la Compania Apa încă lucrează să oprească această fântână arteziană, însă marea problemă este că toată apa s-a scurs pe șosea”, a transmis Adrian Jătăreanu, corespondentul Știrilor Kanal D.

Pentru că temperatura exterioară era foarte scăzută, probleme au avut și șoferii. Aburii emanați au acoperit drumul ca o ceață densă.
Apa a fost oprită în zonă vreme de patru ore, până când specialiștii au reușit să remedieze avaria. Marea problemă este că sute de mii de litri de apă s-au pierdut în urma acestui incident.

„Pentru 30 de minute se pierd aproximativ o sută de metri cubi. Pierderea asta cine o suportă? Nu o suportă în niciun caz clienții, e o pierdere a Companiei Apa Brașov”, a adăugat purtătorul de cuvânt al Companiei Apa Brașov.

Reprezentanții Electrica au transmis, într-un comunicat, în scris, că muncitorul era angajat la o firmă cu care au contract și că respectiva companie va suporta reparațiile.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si