„Noi avem niste limite de a absorbi satisfactiile vietii, e ca atunci cand zici mananci, cat poti sa mananci... mai mult cat ai putea... pai cat te tine stomacul, ti se face rau si oricum te opresti. Asa este si cu satisfatiile. Persoanele care au ajuns sa castige foarte multi bani si nu au fost pregatite sa administreze acei bani, acele persoane ajung sa traiasca adevarate drame, si ajung pacienti si de ai nostr i, pentru ca find astilitatea, falsitatea, griji fara masura, fie nu resusesc sa se adapteze ei

la stilul de viata pe care il cer acei bani, nu este neaparat o fericire sa ai bani multi si sa nu stii ce sa faci cu ea”, spun psihologii.

Banii și fericirea nu fac întotdeauna casă bună, spun psihologii

„Cei care au ajuns sa aiba foarte multi bani se dezechilibreaza pentru ca se intreaba ce satisfactie sa am eu... am tot si incep sa o ia razna... vor putere politica... ma duc sa influentez o tara sau incep sa consume droguri, tot felul de lucruri deosebite si scumpe crezand ca in stilul acesta simte. Un om cu foarte multi bani nu mai simte iarba cu calcaiele lui, nu mai simte lucrurile mici... asa ca el cauta niste excese sa simtă viata. Și de mult ori asta il face si mai nefericit”, spun experții.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: În timp ce se tatua pe spate, un bărbat a făcut atac de cord și a murit- antena3.ro

Citeste si: Cel mai scump oraș din lume este în Europa. Chiria este cu 340% mai scumpă decât în București- stirileprotv.ro

„Banii trebuie sa mearga in paralel cu educatia si in momentul prosperitatii si ai succes, urgent trebuie sa incepi sa te formezi sa inveti niste limbi straine, sa citesti niste carti, sa intalnesti niste oameni de o anumita factura nu doar din aceea care consuma sau cheltuie si sa evoluezi rapid ca tu sa fii pe masura banilor tai”, spun psihologii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si