Un jurnalist din Italia care se ocupa de o anchetă în țara noastră a fost... bătut cu poșeta chiar în fața sediului poliției din Târgu Jiu.

Bărbatul încerca să obțină un punct de vedere de la Simona Mărgăian, femeia condamnată în primă instanță pentru că a păcălit un bătrân italian cu o sumă record.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

În tot acest acest scandal, polițiștii gorjeni s-au încurcat în dosare penale. Mai întâi l-au cercetat pe jurnalist, apoi au trecut la femeia filmată în timp ce se dă în spectacol.

Pus la punct cu poșeta în fața poliției

Scandalul a început în parcarea unui centru comercial din Târgu Jiu și apoi s-a mutat în fața poliției. Simona Mărgăian a mers să depună plângere împotriva jurnalistului italian. La ieșire, românca și-a folosit poșeta pentru a-l pune la punct pe bărbat.

În imagini se văd și polițiștii români care-l opresc pe italian. Femeia pleacă, iar polițiștii îl anunță pe jurnalist că s-a ales cu un dosar penal sub acuzația de hărțuire.

După ce au văzut imaginile apărute în presa din Italia, cei de la IPJ Gorj au schimbat macazul și au deschis un nou dosar pentru loviri și alte violențe.

Simona a devenit celebră după ce Francesco, un italian de 79 de ani, a acuzat-o de înșelăciune.

Citește și: VIDEO- Asta-i România! Cazul Simonei Mărgăian și al italianului Francesco Theila, în atenția judecătorilor. Femeia a primit un verdict din partea instanței

Francesco Thiella, reclamant- Am cunoscut-o în mai 2015, într-un club de noapte.

De acolo ar fi pornit o relație care s-a lăsat cu un prejudiciu estimat inițial la un milion de euro.

Banii ar fi fost primiți în schimbul unor promisiuni legate de căsătorie.

Simona Mărgăian, acuzată de înșelăciune- Te simți vinovată în vreun fel? Nu. L-ai înșelat pe Francesco? Nu simți că l-ai înșelat? Nu. Banii pe care mi i-a dat i-am returnat.

Judecătorii din Gorj au condamnat-o, în primă instanță, la 5 ani de închisoare și la plata unor despăgubiri de 675 de mii de euro. Curtea de Apel din Craiova are acum ultimul cuvânt iar sentința ar putea fi dată luna viitoare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si