„Radu Mazăre și-a găsit loc de muncă. S-a angajat la o agenție de turism, dar nu vinde vacanțe pe litoralul românesc ori în Madagascar, unde deține un hotel. S-a reprofilat pe o altă zonă, la mare căutare în rândul românilor. Colega mea, Raluca Sevastru, știe totul despre parcursul profesional al fostului primar”, a spus Simona Pătruleasa.

Citește și: VIDEO Prima reacție a fiului lui Radu Mazăre după vestea eliberării: „Nu mai vrea să fie persoană publică”

Unde s-a angajat Radu Mazăre

Raluca Sevastru, reporter: O agenție de turism din Grecia l-a angajat pe Radu Mazăre drept consultant în dezvoltare turistică. Promisiunea de angajare a fost depusă inclusiv în instanță, pentru a ușura eliberarea condiționată a fostului edil. Practic, Radu Mazăre se va ocupa de proiecte pentru promovarea turismului în Grecia.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO Radu Mazăre, eliberat! UPDATE: Primele imagini. Soția l-a așteptat și a anunțat că e însărcinată

Raluca Sevastru, reporter: După gratii, Radu Mazăre a urmat și cursuri de îngrijitor spații verzi, așa că opțiunile profesionale sunt mai largi. A explicat că a făcut asta pentru că, citez: „Orice dezvoltare turistică trebuie făcută în armonie cu natura”.

Raluca Sevastru, reporter: În plus, Radu Mazăre mai deține și un hotel în Madagascar, folosit momentan pentru filmări private, dar care-i oferă și alte opțiuni de job-uri.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si