Ceea ce pare ca pornit ca un flirt pe internet s-a transformat repede intr-un cosmar cu accente penbile pentru ambele personaje implicate in acest scandal. Extrem de revoltata este sotia episcopului, care sustine ca intreaga poveste ar fi o inscenare.

Sotia: Pe Facebook a cerut ajutor ca nu are locuinta, este pus ape strada. El ajuta pe toata lumea daca stie si asa a stat de vorba cu ea.

Mesajele care apar in ziar sunt false. Nici un cuvant nu este adevarat. Imi pare rau ca si familia, si copiii sufera din aceasta cauza.

Presupusele mesaje dintre cei doi, date publicitatii de femeie, arata o cu totul alta situatie, in caz ca sunt adevarate.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Cand Istvan a inceput s-o ignore, Denisa a schimbat brusc foaia. Intr-o declaratie scrisa furnizata reporterilor Kanal D, episcopul reformat spune ca femeia l-a sunat cam de 2.000 de ori.

Episcop: Exista aproximativ 1.000 de sms-uri prin care mi s-au solicitat lunar bani in cuantum de 30.000 de euro.

El adauga ca intr-o singura zi a avut parte de 116 apeluri de la femeia care acum a plecat din tara si ingrijeste batrani in Germania.

Mai mult, barbatul spune ca Denisa il urmarea la biserica de cateva luni si chiar s-a dus sa faca scandal la episcopia reformata din Oradea, dar a fugit cand a fost chemata politia. Pentru ca Istvan a blocat-o pe toate cele SASE numere de telefon de pe care-l suna, femeia a decis sa se duca la episcop acasa.

Nici enoriasii nu cred o iota din povestea de amor extraconjugala.

Femeia spune ca va cere daune morale in instanta. Episcopul, in schimb, a depus deja o plangere la politie pentru hartuire.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si