Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Rasturnare de situatie. Episcopul reformat spune ca enoriasa il hartuieste

Rasturnare de situatie in cazul episcopului oradean care este acuzat de o enoriasa ca a lasat-o gravida. Barbatul sustine ca, de fapt, ea este cea care il hartuieste inca de anul trecut, cu mii de apeluri si mesaje. Mai mult, episcopul spune ca femeia il urmarea inclusiv in biserica, in timpul slujbelor.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Ceea ce pare ca pornit ca un flirt pe internet s-a transformat repede intr-un cosmar cu accente penbile pentru ambele personaje implicate in acest scandal. Extrem de revoltata este sotia episcopului, care sustine ca intreaga poveste ar fi o inscenare.

Sotia: Pe Facebook a cerut ajutor ca nu are locuinta, este pus ape strada. El ajuta pe toata lumea daca stie si asa a stat de vorba cu ea. Mesajele care apar in ziar sunt false. Nici un cuvant nu este adevarat. Imi pare rau ca si familia, si copiii sufera din aceasta cauza.

Presupusele mesaje dintre cei doi, date publicitatii de femeie, arata o cu totul alta situatie, in caz ca sunt adevarate.

Citeste si: Octavian este tânărul de 22 de ani decedat în accidentul din Argeș: "O inimă bună a încetat să mai bată!"- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este formidabil”- antena3.ro

Cand Istvan a inceput s-o ignore, Denisa a schimbat brusc foaia. Intr-o declaratie scrisa furnizata reporterilor Kanal D, episcopul reformat spune ca femeia l-a sunat cam de 2.000 de ori.

Episcop: Exista aproximativ 1.000 de sms-uri prin care mi s-au solicitat lunar bani in cuantum de 30.000

de euro.

El adauga ca intr-o singura zi a avut parte de 116 apeluri de la femeia care acum a plecat din tara si ingrijeste batrani in Germania.

Mai mult, barbatul spune ca Denisa il urmarea la biserica de cateva luni si chiar s-a dus sa faca scandal la episcopia reformata din Oradea, dar a fugit cand a fost chemata politia. Pentru ca Istvan a blocat-o pe toate cele SASE numere de telefon de pe care-l suna, femeia a decis sa se duca la episcop acasa.

Nici enoriasii nu cred o iota din povestea de amor extraconjugala.

Femeia spune ca va cere daune morale in instanta. Episcopul, in schimb, a depus deja o plangere la politie pentru hartuire.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI