Insasi imaginea credintei, multimea de pelerini a ocupat- pe toata lungimea- bulevardul, trotuarele- late de 4 metri- si un parc din apropierea Catedralei. Chiar si cu destul loc, credinciosii au stat om langa om: tineri sau batrani, bogati sau sarmani, toti cei uniti de griji au vrut ca Sfanta sa-i asculte, sa le-aline suferinta si sa faca, pentru ei, o minune!
Citeste si: Ce conţine, de fapt, aghiazma. Cercetătorii au aflat adevărul! E TERIFIANT! Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro
Citeste si: O femeie care a cumpărat un dulap vechi de pe Facebook a rămas fără cuvinte când a văzut ce se afla în interiorul acestuia- antena3.ro
Citeste si: Cel mai scump oraș din lume este în Europa. Chiria este cu 340% mai scumpă decât în București- stirileprotv.ro
Cu speranta in suflete, s-au asezat de ieri la coada. Ore-n sir, au rabdat foamea si setea cu o putere pe care au numit-o "dumnezeiasca". Staruinta de care au dat dovada cu pretul sacrificiului i-a adus la apogeul credintei abia dupa 20 de ore. La racla cu moaste, unde s-au inchinat in fuga, si-au lasat parca toate problemele care-i impovarau.
Desi are 83 de ani si merge in baston, bunica Elena din Brasov n-a mancat nimic ca sa ia anafura.
Record de pelerini la moaștele Sfintei Parascheva. S-au împarțit 70.000 de sarmale
Ca sa aiba putere sa ajunga acasa, cei istoviti de asteptare au primit pomana. Dupa slujba, s-au impartit 70.000 de sarmale.
Asistam la un record, spun reprezentantii Bisericii: in cele 4 zile de pelerinaj, peste 130 de mii de credincioși au reușit sa treacă pe la racla. Cu 10.000 mai multi decat anul trecut!
Citeste si: Sfânta Parascheva. Sărbătoare mare! Ce să nu faci în această zi Moastele Sfintei Cuvioase Parascheava vor rămâne in curtea Mitropoliei pentru rugaciune inclusiv mâine.