Close sidebar
Close sidebar

VIDEO-Relația romantică la job, da sau nu. ,,Ce este acasă, este acasă''

Jumătate din zi o petrecem la serviciu. Tot acolo, multe persoane își întâlnesc jumătatea.

Redactia Stirile Kanal D,

Relația romantică la job, da sau nu [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Ne petrecem jumătate din zi la serviciu, așa că tot acolo mulți își găsesc și dragostea. Ce șanse de reușită are o relație începută la job? Când e momentul să anunțăm șefii? La toate aceste întrebări am încercat să răspundem și noi, a transmis Simona Pătruleasa.

Relația romantică la job, da sau nu

,,Astea, în dosarul ăla de jos sunt autorizațiile de la primărie amândouă, de la PFA, ștatul de plată ăsta e la mine și facturile tot la fel la plată și astea jos în sertar''.

,,Ce este acasa, este acasă, ce e la lucru, e la lucru. Eu sunt cu clienții mei este și importul'', a spus Marinela Petrișor, Președintele Asociației Cosmetologilor Timișoara.

De doi ani, Marinela și Bojan fac echipă și la muncă și acasă. Ea deține un salon. Tot acolo, el se ocupă de hârtii. Iar întrebarea firească este: cum separă viața de acasă de viața profesională?

Citeste si: A murit Christopher Ciccone, fratele Madonnei! Mesajul transmis de vedeta internațională- kanald.ro

Citeste si: Se schimbă data la care vor fi livrate pensiile în luna octombrie! Anunțul care îi vizează pe toți seniorii- wowbiz.ro

Citeste si: O ciclistă din România și-a făcut cont pe OnlyFans ca să-şi poată cumpăra bicicleta pentru Olimpiada de la Los Angeles- antena3.ro

Citește și: VIDEO-Iulia Vântur, adevărul despre relația cu Salman Khan. ,,Relațiile trebuie să fie trăite în interiorul casei tale''

Marinela recunoaște că el aduce un plus de echilibru în cuplu, pe când ea e mai vulcanică.

,,Sunteți o echipă? Cea mai bună. Discutăm, ne intelegm si intotdeauna gasim o cale de mijloc'', a spus Bojan Radanovic.

Studiile spun că două treimi din angajați ajung să aibă relații la locul de muncă.

Când vine vorba de aventuri sau simplă atracție, procentul crește până la 50%. E firesc, dar nu e neapărat și un lucru bun.

,,De ce nu ar fi bine? Pai daca nu avem suficienta maturitate, se poate crea. Poate lucrăm în aceeași ehcipă, situații neplăcute'', a spus Nicoleta Ilea, specialsit HR.

Mai ușor este când cei doi lucrează în aceeași firmă, dar în echipe diferite. În acest caz, dinamica nu se schimbă nici în cuplu, nici la job.

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI