Close sidebar
Close sidebar

VIDEO-Revoltă printre părinții unui liceu din Oradea, după ce au aflat că Erika Isac va concerta la balul bobocilor! ,,Nu e admis să participe la un astfel de eveniment''

O revoltă a fost pornită la un liceu din Oradea, după ce au aflat că Erika Isac va cânta la balul bobocilor!

Redactia Stirile Kanal D,

Macarena încinge spiritele la balul bobocilor [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

,,Erika Isac, tânăra care a împărțit societatea în două după ce a lansat o melodie cu limbaj vulgar, creează un nou scandal. De această dată, este revoltă printre părinții unui liceu din Oradea, după ce au aflat că artista va concerta la balul bobocilor. Deși oamenii sunt nemulțumiți, școala spune că nu poate interveni'', a transmis Simona Pătruleasa.

Macarena încinge spiritele la balul bobocilor

Sunt doar o parte dintre versurile care au scandalizat o țară întreagă. Revoltați de piesa lansată recent de Erika sunt și părinții elevilor de la Colegiul Iosif Vulcan din Oradea, care au aflat, de curând, că tânăra va cânta la balul bobocilor.

,,Nu e admis să participe la un astfel de eveniment cineva care are un repertoriu care nu merită ascultat.

Nu au ce învăța copiii din așa ceva, și nu sunt de acord ca la vârsta asta să aibă contact cu așa ceva'', a spus un părinte.

,,Nu au ce să învețe din cântecele astea, probabil de fapt sigur, nu e singura care folosește un astfel de limbaj'', a spus alt părinte.

Evenimentul este organizat de consiliul elevilor iar reprezentanții spun că decizia de a o invita pe Erika Isac a fost una luată democratic.

Citește și: VIDEO- Erika, declarații despre noua ei piesă care a împărțit internetul în două. Ce părere are artista?

Citeste si: Un tânăr de doar 20 de ani s-a înecat la Costinești! Bărbatul a ignorat steagul arborat la mal- kanald.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

,,Noi am postat pe pagina noastră de Instagram, un sondaj cu mai mulți artiști iar elevii sunt cei care au votat artistul dorit'', a spus Mihnea Codrean, reprezentant Consiliul Elevilor.

 ,,Noi am luat o decizie împreună cu managerul artistei ca piesele vulgare să fie redate în varianta radio, adică fără cuvinte vulgare'', a spus Denis Urda, Președinte Consiliul Elevilor.

Reprezentanții liceului, în schimb, nu-și asumă nicio răspundere și spun că nu puteau să intervină, mai ales că artista a semnat contractul înainte de lansarea melodiei controversate.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

,,Doamna directoare a zis să schimbăm artistul după ce a apărut Macarena, așa că am vorbit cu părintele care semnase contractul, nu se mai putea face acest lucru, pentru că acesta dăduse deja un avans'', a transmis Gabriela Nica, consilier educativ.

Erika Isac a devenit virală pe internet, după ce a lansat piesa Macarena, criticată de mulți pentru cuvintele obscene folosite în versuri.

,,Macarena este de exemplu este jumătate din mine și jumătate din toate femeile din lume. Ce femeie nu e frustrată, normal că piesa asta e o frustrare de la început și până la sfârșit, e o dorință de răzbunare și e furie'', a spus Erika Isac.

Un bilet la balul bobocilor va costa 70 de lei, preț în care este inclus și recitalul Erikai Isac.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI