Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Rita Ora a făcut senzație pe plajă. Imagini incediare

Rita Ora și-a surprins fanii cu imagini postate pe contul ei de socializare, într-un costum de baie care îi punea în evidenţă silueta de invidiat. Artista a plecat intr-o vacanta in St. Barths, in Caraibe, iar naturaletea aratata pe plaja a atras imediat numeroase comentarii.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Rita Ora si-a impresionat fanii in cea mai recenta aparitie a ei, pe o plaja din Caraibe. Aflata într-o vacanță exotică, actrita britanica a aparut fara pic de machiaj și într-un costum de baie alb cu o croiala retro, accesorizat cu ochelari de soare și o brățară de aur.

La cei 29 de ani, Rita Ora are ce să arate. Potrivit tabloidelor britanice, vedeta a plecat într-o vacanță cu familia ei, alături de care își petrece timpul pe un vas de lux.

Citeste si: Acesta este satul uitat de lume, în care mai locuiesc doar 5 familii! Dezastrul care a dus la depopularea satului Pardoși, din Buzău- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică rară, în Egipt: O sabie cu inscripția „Ramses al II-lea” a fost găsită într-o cazarmă veche de 3.200 de ani- antena3.ro

Pe pagina ei de socializare vedeta s-a postat si cu un alt costum de baie, la fel de inedit si a scris ca abia acum incep si pentru ea sarbatorile.

Iar fanii i-au admirat naturalețea cu care s-a afișat vedeta pe rețelele de socializare.

2019 a fost incarcat pentru Rita care abia s-a intors dintr-un turneu mondial, a filmat 4 noi clipuri, un film, Oliver Twist, ba chiar si-a lansat si propria tequilla.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI