Artistul englez Robbie Williams este președinte! Dar nu în politică, ci în fotbal. Simpaticul cântăreț s-a implicat în lumea sportului și a cumpărat o echipă din liga a treia a fotbalului englezesc. Motivat de pasiunea lui pentru sportul cu balonul rotund, Robbie Williams și-a propus nu doar să o salveze de la retrogradare, ci și să o propulseze în liga a doua, a transmis Cristina Dorobanțu.

Robbie Williams, patron de club de fotbal

Robbie Williams a uimit pe toată lumea cu recenta lui decizie de a deveni patron al unei echipe de fotbal. Chiar și pe sine s-a uimit, căci îndrăgitul artist nu este deloc obișnuit să poarte titulatura de... președinte.

Cântărețul britanic a cumpărat echipa de club Port Vale, o echipă de liga a 3-a pe care își dorește să o ajute să avanseze. Încântat de achiziția făcută, Robbie a postat decizia pe pagina oficiala a clubului. Este atât de fericit că s-a putut implica în lumea fotbalului, pe care, de altfel, o iubește, încât glumește pe această temă ori de câte ori are ocazia.

Robbie Williams a fost dintotdeauna un susținător al echipei Port Vale, iar fanii săi se așteptau să treacă în fruntea clubului pe care îl admira. De altfel, artistul a organizat frecvent în ultimii ani mai multe concerte caritabile pentru susținerea echipei favorite.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Artistul își dorește să salveze echipa de la retrogradare și să o urce cât mai sus pe scara ierarhică, cel puțin la nivelul Campionship, adică în a doua divizie.

Citește și: VIDEO- Liceele de meserii sunt la mare căutare. Absolvirea unui profil tehnic oferă garantat elevilor un loc în câmpul muncii


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si