Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Roboții, amfitrionii nunților. Cum se descurcă simpaticii angajați?

Nunțile sunt în pas cu tehnologia, motiv pentru care organizatorii au folosit drept angajați pe post de hostess niște roboți. Iată cum se descurcă.

Redactia Stirile Kanal D,

Roboții, amfitrionii nunților [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Astăzi facem cunoștință cu roboții angajați pe post de hostess la nunți. Ce fac ei și cum interacționează cu invitații aflăm de la colega mea, Dana Luțu”, a transmis Cristina Dorobanțu, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Roboții, amfitrionii nunților

Dana Luțu: Vești bune pentru toți mirii care își organizează anul acesta nunta. Gata cu stresul întâmpinării invitaților, alergatul printre mese, conducerea lor. De acum se ocupă acești roboți. Ei știu să vorbească să danseze și chiar să socializeze cu invitații care vin singuri la nunta dumneavoastră. Nu este o glumă și o să vă dovedesc imediat. Bună, cine ești?

Citește și: Ce vezi prima dată în această iluzie optică? Psihologii îți spun dacă ești singuratic sau sociabil

Robot: Doamnă, bine ai venit la marele târg de nunți. Te-ai gândit să te așezi la casa ta, așa este? Atunci ești în locul potrivit. Aici găsești tot ce ai nevoie, inclusiv pe mine, robotul Cosmo. Eu pot fi gazda nunții tale și ne putem distra de minune împreună cu invitații. Deci ne vedem la petrecere, da?

Citeste si: Un tânăr de doar 20 de ani s-a înecat la Costinești! Bărbatul a ignorat steagul arborat la mal- kanald.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Dana Luțu: Ce știi să faci?

Robot: Eu mă pricep de minune să întâmpin invitații, să-i invit la masă, să vorbesc și chiar să dansez. Ce zici, ne vedem la nunta ta?

Dana Luțu: Dacă vă doriți acești doi roboți la nunta dumneavoastră trebuie să plătiți suma de 1.600 de lei pentru două ore.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI