Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Românii care au îngrozit Londra

Mai mulţi indivizi din România au îngrozit Marea Britanie. S-au luptat cu săbiile în mijlocul străzii. Trei dintre ei sunt arestaţi, ceilalţi sunt căutaţi de poliţie.

Razvan Ilie,

Imaginile care au îngrozit oraşul Luton din Marea Britanie noaptea trecută

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Mai mulţi români au îngrozit un oraş de lângă Londra. S-au luptat cu săbiile, în mijlocul străzii, ca să îşi rezolve problemele personale. În urma scandalului, 3 persoane au fost rănite, alte 3 au fost arestate, iar poliţiştii încă îi caută pe o parte dintre cei care au participat la încăierare. 

Citeste si: VIDEO- Scene halucinante în centrul Capitalei. Andreea Tonciu și soțul ei, atacați cu cuțitul în trafic

Citeste si: BREAKING NEWS! Cutremur în urmă cu câteva minute în România! Ce magnitudine a înregistrat și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO Imagini din timpul cutremurului de 5,4 care a zguduit România. S-a simțit și în țările vecine- antena3.ro

Acestea sunt imaginile care au îngrozit oraşul Luton din Marea Britanie noaptea trecută. Peste 20 de români s-au bătut cu săbii, bâte şi lăzi pe o stradă dintr-un cartier rezidenţial al oraşului, după o ceartă care a degenerat.

Citeste si: Polițiștii amenință că nu mai dau amenzi. De ce sunt supărați pe Guvern

Scandalul ar fi pornit de la gelozie

Se pare că românii care s-au confruntat sunt vecini de cartier, iar scandalul ar fi pornit din cauza geloziei.

S-au acuzat reciproc că încearcă să-şi seducă unii altora iubitele şi nevestele, aşa că nu a fost mult până când conflictul lor s-a mutat în stradă. 3 persoane au ajuns să fie rănite.

Poliţiştii au reuşit să-i identifice până acum pe 12 dintre participanţi, iar pe 3 i-au arestat.

Acum, fac apel la locuitorii din cartier să-i ajute să-i identifice şi pe ceilalţi indivizi care au luat parte la această bătaie.

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI