Un apartament cu 4 dormitoare, 4 băi şi un living întins pe un etaj întreg îşi aşeaptă proprietarul pentru suma de 1,3 milioane de euro.

Petre Nechita, reporter Ştirile Kanal D: „Indiferent de anotimp, avantajul prinicpal al acestui apartament îl constituie priveliştea. Suntem în zona de nord a capitalei şi avem vedere directă către Parcul Herăstrău”.

Diana Dragostin, agent imobiliar: „Este un bloc boutique, deşi e un regim mare de înălţime, sunt puţini proprietari.

este situat la ultimul nivel, pe 2 etaje".

Apartamentul cu suprafaţa cât o vilă poate fi amenajat în funcţie de dorinţele propietarului. Pentru a profita pe deplin de privelişte, lipsesc aparatele de aer condiţionat şi caloriferele. Totul e mascat în pereţi sau în podea!

Diana Dragostin, agent imobiliar: „Sisteme de încălzire şi răcire multiple. De la încălzire în pardoseală, la sisteme ventilo-convectoare în pardoseală care acţionează ca o perdea de căldură în dreptul ferestrelor, la sistemele din tavan”.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Ce s-a întâmplat CU ADEVĂRAT în apartamentul lui What’s Up! Ce au spus martorii despre semnele de pe capul cântărețului la ieșirea din casă în cătușe

Segmentul apartamentelor de lux se dezvoltă de la un an la altul. Pentru locuinţele tip penthouse se achită, în medie, peste 3.500 de euro pe metrul pătrat.

Anul acesta, un astfel de apartament a fost vândut cu peste 8 milioane de euro, deşi complexul rezidenţial încă nu a fost finalizat.



Dacă privim cifrele generale, ne dăm seama că anul acesta se poate ajunge la un record istoric pe piaţa imobiliară din România.

În primele 9 luni au fost finalizate peste 46 de mii de locuinţe noi. Asta înseamnă un plus de 6 mii de unităţi faţa de aceeaşi perioadă din 2018!

Citeste si: Un bărbat din Gorj și-a tăiat țevile de apă pentru că era deranjat de design: "Mă spăl la lighean"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si