Ronna Riva a reușit să filmeze un videoclip în Dubai și de curând a început să ia lecții de pian. Mai mult decât atât, pe lângă proiectele sale artistice, Ronna este mamă și soție. Iar astăzi ne va povesti despre toate acestea, a transmis Cristina Dorobanțu.

Ronna Riva, artistă și mamă cu normă întreaga

- Cum a fost în Dubai, la filmări?

Foarte frumos, am petrecut acolo aproape trei săptămâni și pe lângă vacanță am făcut și ceva util am filmat un videoclinp pentru piesa mea, care chiar se numește Dubaș, se intitulează Dubai, a declarat Ronna Riva.

- Piesa se intitulează chiar așa: Dubai. De ce, Dubai?

Am compus-o cu două luni înainte, dar aveam în plan să mergem în dubai și am compus și această piesă, s-a nimerit așa, mi-a venit o idee și da, am filmat videoclipul chiar în chiar în deșert, a fost filmat chiar de soțul meu pentru că a trebuit să învețe, după șapte ani de relație, a învățat și el să pozeze să filmeze, a declarat Ronna Riva.

- Știu că soțul tău este implicat în proiectele tale, a făcut și cursuri foto-video. Și aici, el a venit cu ideea?

Da, a făcut și niște cursuri, dar, mă rog, nu acreditat, l-a învățat cineva și am cumpărat și o cameră foarte bună și ne facem treaba în vacanță, filmăm și pentru Instagram și Youtube,

a declarat Ronna Riva.

- Ați avut peripeții?

Da, pentru că a început să plouă, nu știu, plouă de două ori pe an acolo, am prins eu o furtună m-am dus până în Abu Dhabi să-mi iau prietena de la aeroport și am prins o furtună incredibilă, nu știu, nu e ca la noi, ceva rău de tot și m-am speriat, a declarat Ronna Riva.

- Am înțeles că ai început să iei lecții de pian? Cum este?

M-am reîntors la canto și la pian pentru că am avut o pauză de trei ani jumătate, dar de când a început fetița mea grădinița, m-am întors și eu la cursurile mele și da, fac acum canto și pian ca și înainte să nasc, a declarat Ronna Riva.

- Vrei să-ți compui piesele singură?

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Da sau măcar să mă acompaniez singură, e frumos să știi să cânți la un instrument, a declarat Ronna Riva.

- Ești mămica unei fetite foarte frumoase. Cum arată o zi din viața ta de mamă, alături de Antonia?

Mai nou am ziua foarte liberă, pentru că e opt ore la grădiniță și alea opt ore sunt perfecte pentru mine, o duc la grădiniță, îmi fac treaba și seara o iau pe la cinci, o iau de la grădinițe și ne petrecem timpul împreună, a declarat Ronna Riva.

- Ai un soț care te susține în tot ceea ce faci și sunteți o echipă și în plan profesional. Care crezi ca este secretul unei căsnicii fericite?

Nu cred că există relația perfectă, dar cred că atâta timp cât există respect și comunicare și bineînțeles iubire, toate funcționează, a declarat Ronna Riva.

- Artiștii și oamenii, în general, întâmpină în viața lor momente bune și mai puțin bune.

Care a fost cel mai frumos moment pe care tu l-ai trăit până acum?

Au fost foarte multe momente frumoase în carieră, faptul că am reușit cu câteva piese să-mi atrag fanii, am scos o piesă și pentru o echipă națională de fotbal și mă iubesc foarte mult microbiștii, dar în ca în viața personală cred că cel mai fericit moment a fost nașterea copilului, a declarat Ronna Riva.

- Pe rețelele de socializare, noi, cei expuși, suntem de multe ori criticați. Ai avut vreun moment în care ai dorit să renunți doar pentru că cei de acasă sau cei care scriu pe social media au fost răutăcioși?

Da, dar nu am vrut să renunț, dar am început terapia. E un lucru bun, mă ajută și să-mi vindec anumite traume din trecut și mă ajută și să fac față unor astfel de evenimente cu mult hate, a declarat Ronna Riva.

- Îndrăznesc să te întreb despre traume. Ai avut momente atât de grele?

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Nu, am doi părinți absolut normali, dar totuși au existat niște traume că așa au știut ei să mă educe, dar sunt niște oameni care m-au iubit și foarte normali, doar că mă gândesc că eu care provin într-o familie de oameni normali din punctul meu de vedere mă gândesc la cei care sunt abuzați, ce traume puternice au la maturitate, eu mă duc la terapie și pe partea asta de carieră, dar foarte mult și în educația copilului, vreau să o cresc, sper eu, fără nicio traumă, a declarat Ronna Riva.

- Ce sfat o să-i oferi fiicei tale despre viață?

E greu să mă rezum la un singur sfat, dar ce vreau eu să o învăț pe ea este să fie puternică, să să fie bună și să facă mereu numai ceea ce vrea și ce-i place, a declarat Ronna Riva.

- Cum te menții?

Sunt vegetariană, cred că din liceu, de la șaisprezece ani. Am devenit vegetariană, fac sport zilnic treizeci și cinci de minute, nu fac foarte mult, dar mă mențin făcând abdomene, mă rog, tot felul de exerciții și nu mănânc după ora șase sau șapte, cam așa, beau doar apă, a declarat Ronna Riva.

- Care sunt următoarele planuri?

Multă muzică. Deja lucrez cu unul dintre cei mai buni producători din România, la o piesă foarte frumoasă, pe care o voi lansa în luna aprilie cred, cel târziu lui aprilie, este aproape gata, dar mai avem lucruri de făcut, după care multă muzică. Asta aceasta este prima piesă care urmează a fi lansată în rest vom avea multă muzică de lansat tot anul, a declarat Ronna Riva.

Citește și: VIDEO- Mircea Eremia este din nou burlac și promite multe surprize: "Cu siguranță intensitatea se va simți în muzica mea"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si