„Biserica intareste aceasta convingere a fiecarui tanar, ca nu este lasat singur si buna dorinta de a se casatori este un dar dumnezeiesc, este o binecuvantare pe care o da dumnezeu la fiecare in parte.

Dar sa nu cerem cu deznadejde, sa cerem spunand lui dumnezeu cat se poate de repede. Sa nu uitam sa incheiem, nu dupa cum vreau eu ci dupa cum vei tu, doamne”, susțin preoții.

Dacă așteptarea devine dureroasă, preoții spun că rugăciunile ne mai indulcesc singurătatea

Atunci cand persoana pe care o dorim alaturi de noi intarzie sa apara, putem gasi un “ajutor” in anumite rugaciuni, ne explica preotul Valentin Fotescu.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„Mai ales pentru fetele tinere mai ales acatistele sfintelor mucenite au ingredientele perfecte ca sa mijlocesca casatoria tinerilor”, spun preoții.

Cu cat intensitatea rugaciunii este mai mare, cu atat efectul este mai evident, susțin preoții.

„Acatistele sunt vitamine, de ne intaresc convingerile noastre sentimentale, religioase ne imunizeaza, prin mijlocirea sfintilor. Deci acatistele pot fi intrerupte daca nu ai avut timp intr-o zi, nu este o problema, dar sa nu uiti sa te rogi la dumnezeu, macar o scurta rugaciune”, spun preoții.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si