Un nou film românesc a fost de curând lansat în cinematografe, iar fanii artiștilor care au interpretat diverse roluri în producția cinematică au dat buzna numaidecât în sălile de cinema din toată țara. Printre actorii care au jucat în film se numără Nicole Cherry și Costel Biju, alături de Cristina Pucean.

Citește și: Scântei în căsnicia lui Vali Vijelie. Ce mesaj a transmis soția manelistului

În Capitală am putea spune că a fost debandadă curată pentru că, după ce spectatorii au părăsit sala de cinema, au lăsat în urma lor cutii de suc, de popcorn și chiar mâncare pe jos.

Bogdan de la Ploiești nu a uitat de unde a plecat și, chiar dacă o duce foarte bine, nu se dă înlături de la munca fizică. Văzând haosul creat în urma difuzării noului film românesc, manelistul a pus osul la treabă și le-a dat un exemplu de urmat fanilor lui.

@bogdandelaploiesti.haz #combină cu @Cristian Moise #rominavtm ♬ sunet original- BogdanDeLaPloiesti

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Tzancă Uraganu, în centrul unui scandal uriaș chiar de Revelion. Ce a făcut manelistul

Bogdan de la Ploiești a curățat dezastrul lăsat în sala de cinema

Bogdan de la Ploiești, alături de colegii săi din echipă, s-au „înarmat” cu mături și fărașe și au dat drumul la curățenie, fără a sta prea mult pe gânduri.

Manelistul a ajuns să curețe mizeria pe care fanii lui au lăsat-o, după ce au vizionat cel mai nou film românesc în care chiar el are un rol principal. 

Bogdan de la Ploiești a transmis și un mesaj tuturor fanilor săi în timp ce strângea popcornul de pe jos.

Citește și: Prima apariție a lui Culiță Sterp, alături de avocatul lui, după ce a fost trimis în judecată pentru că a condus beat și drogat. Manelistul încearcă să fie pozitiv: „Mergem cu Dumneze înainte!”

Artistul și-a încurajat admiratorii să vină în continuare, în număr mare, să vizioneze noul film românesc în care apare și el, dar, cu mențiunea de rigoare ca data viitoare să lase curățenie în urma lor.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

„Am doborât un nou record, este primul film la care se aruncă cu popcorn pe jos. Până acum n-a mai existat un alt film la care să se întâmple așa ceva. Noi totuși vă încurajăm să faceți curat la fel ca noi și să veniți în continuare să ne vizionați în toate cinematografele”,  a spus Bogdan de la Ploiești în timp ce strângea popcornul de pe jos cu mătura.

Citește și: Artist celebru, fanul unui manelist român


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si