„Ies la iveală imagini șocante surprinse într-un magazin din Vâlcea în plină zi. Doi indivizi înarmați cu săbii și-au amenințat un rival sub ochii clienților. Totul a fost surprins de camerele de supraveghere. Vă avertizez, urmează imagini care vă pot afecta emoțional”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Scandal cu săbii într-un magazin din Vâlcea

Scenele sunt surprinse într-un magazin specializat în băuturi din Râmnicu Vâlcea.

Puțin după ora 16, mai mulți indivizi intră și se duc direct la unul dintre clienți. Doi dintre scandalagii au săbii, iar scandalul poate degenera în orice moment.

Citește și: VIDEO: Cornel Dinicu, patronul Fermei Dacilor care a ars ca o torță, a vrut să pună mâna pe o mină de diamante. Ce trecut controversat are afaceristul prahovean

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Poziția corectă a mâinii la măsurarea tensiunii. Ce să nu faci cu 30 de minute înainte- antena3.ro

Citeste si: Un militar ucrainean şi-a anunţat dezertarea pe Facebook. Bărbatul a fost arestat și riscă ani grei de închisoare- wowbiz.ro

Amenințările curg timp de aproape un minut, timp în care săbiile rămân la vedere. Patronul magazinului încearcă să-i calmeze pe indivizi. Într-un final, aceștia sunt convinși să plece, fără ca cineva să fie rănit. Scenele au fost surprinse în Ajunul Crăciunului, dar polițiștii s-au autosesizat abia după ce imaginile au apărut în presă.

Reprezentanții IPJ Vâlcea au transmis că cei implicați în scandal au fost identificați, iar cercetările continuă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: