Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Scandal într-un sat din Maramureș! Două persoane au fost reținute

Trei femei și un tânăr au ajuns ieri la spital din cauza unui scandal într-un sat din Maramureș. Iată de la ce a izbucnit conflictul soldat cu două persoane reținute.

Redactia Stirile Kanal D,

Scandal într-un sat din Maramureș [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol

Două persoane au fost reținute în urma unui scandal produs ieri, într-o localitate din Maramureș.
Totul ar fi pornit de la niște neînțelegeri între mai multe persoane care s-au agresat reciproc și a fost nevoie de intervenția polițiștilor și a luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Maramureș pentru a liniști spiritele. În urma încăierării, trei femei și un tânăr au ajuns la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Oamenii legi au deschis un dosar penal pentru lovire și tulburarea ordinii și liniștii publice”, a transmis Cristina Dorobanțu, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Citește și: VIDEO- Gheboasă, prima apariție după audierea la DIICOT. „M-am rupt de toți oamenii și m-am focusat pe ceea ce trebuie să fac”

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI