Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Scandal uriaș între șoferii de la o companie de ridesharing și taximetriști. Cum s-a încheiat totul

Scandal, azi-noapte, între şoferii de la o companie de ridesharing şi taximetriştii din Timişoara. Aceştia au vrut să demonstreze că şoferii competitori nu sunt plătitori de taxe şi au organizat un aşa zis „flagrant”. Spiritele s-au încins şi a fost nevoie de intervenţia poliţiştilor pentru a calma atmosfera.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Totul a inceput dupa ce un grup de persoane a comandat doua masini de rideharing. Cursa a plecat din complexul studentesc din Timisoara si a ajuns in zona sectiei 3 de Politie. Aici, clientii au cerut bon fiscal, dar soferul ar fi zis ca nu are cum sa le dea.

Mai multi taximetristi ar fi fost de fata iar cand s-a vazut incoltit conducatorul auto a plecat de la masina. Clientii au sunat la 112.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: VIDEO| Zi neagră pentru șoferii de ridesharing

Politistii au venit la fata locului sa verifice situatia. Pana la urma, scandalul s-a sfarsit la sectia de Politie unde soferul Uber a ramas fara talon si fara numerele de inmatriculare ale autoturismului. Dar si reclamantul a fost amendat pentru tulburarea ordinii si linistii publice.

Scandal între șoferii de la o companie de ridesharing și taximetriști

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat ieri legea care prevede ca soferii care fac transport de persoane folosind Uber, Bolt si Clever Go mai au la dispozitie 3 luni pentru a intra in legalitate.

Transportul alternativ a aparut in Romania in anul 2015 si a functionat la inceput fara a fi reglementat in vreun fel.

Nemultumiti de acest fapt, taximetristii din toata tara au protestat in repetate randuri pentru interzicerea mijloacelor de transport de acest gen, insa fara success.

Citeste si: VIDEO| Scandalul din jurul aplicatiilor de ride-sharing ia amploare! Sancțiunile curg: Amenzi de peste 41.000 de lei

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI