„De 1 mai toate drumurile duc în Vamă Veche! Pensiunile sunt rezervate aproape în totalitate, iar primii turiști ar urma să sosească la sfârșitul lunii. Până atunci, în unitățile de cazare se fac ultimele pregătiri: camerele sunt reîmprospătate, iar terasele amenajate până la ultimul detaliu. Pentru minivacanța prelungită sunt anunțate o serie de evenimentele care se vor întinde pe mai multe zile. Vorbim de muzică live și multe petreceri pe plajă”, a transmis Cristina Dorobanțu.

Pregătiri în Vama Veche pentru 1 mai

Doar câteva săptămâni ne mai despart până la cea mai lungă minivacanță de 1 mai. Iar Vama Veche se pregătește să fie și în acest an polul distracției. Mii de turiști sunt așteptați să petreacă până-n zori, pe ritm de dans. Unii au furat deja startul și au ajuns mai devreme pe tărâmul distracției. Deocamdată, plajele îmbie la plimbări romantice.

Între timp, în pensiunile cochete din stațiune se lucrează la foc continuu. La interior se face curățenie generală.

Afară se curăță toate plantele, apoi sunt amenajate pentru ca totul să arate impecabil.

Citește și: Ce ar putea fi obiectul plutitor misterios de pe Marea Neagră? Anunțul făcut de MaPN

Ambianta 05;01…05:09 În zona asta, aici. Și aici o să vină măslinul.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„Curând vom curăța piscina ca să fie tocmai bună pentru primi turiști care vor sosi pe data de 26 aprilie.

Gradul de ocupare avem în proporție de 80%. Pachetul este de trei nopți, pornește de la 1750 de lei și ajunge la 2000 lei”, a spus managerul unei pensiuni.

Ne mutăm la o altă pensiune. Aici, câțiva meseriași dau cu lavabil pe pereți, iar doamnele fac de zor curățenie în camere.

În perioada 26 aprilie- 6 mai pensiunea este ocupată în totalitate.

„Pentru minivacanța de 1 mai și Paște nu mai avem disponibilitate, pachetele au pornit de 2000 lei pentru două persoane, trei nopți de cazare, cu mic dejun inclus„, a spus managerul acestei pensiuni.

De marea deschidere se pregătesc și proprietarii de baruri și terase. Aceștia promit o serie de concerte live, iar în multe locuri atmosfera va fi întreținută de DJ.

„Și plaja este gata în proporție de 100%. Cei de la Apele Române au curățat și nivelat nisipul, iar în perioada următoare vor fi amenajate și primele șezlonguri”, a transmis Raluca Sevastru, corespondentul Știrilor Kanal D.

Dacă vremea va fi caldă, turiștii vor putea face plajă. Meteorologi estimează maxime de 18, 20 de grade Celsius, dar ne avertizează ca seara va fi răcoare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si