Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Cum se opun ucrainenii în fața rușilor care ocupă orașele Melitopol şi Herson

Melitopol este unul din primele orașe pe care rușii le-au capturat. Mii de ucraineni au ieșit în stradă pentru a se opune în fața trupelor rusești . Oamenii îi înfruntă pe soldații ruși care sunt înarmați care apoi trag în aer focuri de avertisment. În Herson, armata rusă a tras focuri de avertizare pentru a speria mulțimea.

Madalina Grigore,

Civilii din Melitopol și Herson se opun trupelor rusești.

[Sursa foto: Captură Twitter - NEXTA]

DISTRIBUIE
acest articol

Într-un clip video postat de Nexta TV pe Twitter se poate observa cum un grup de civili ucraineni îi alungă pe soldații ruși de pe străzile din Melitopol.

Cu toate că trupele rusești trag focuri de avertisment, se pare că civilii nu dau înapoi, chiar mai mult cei care fac un pas în spate sunt soldații ruși.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Citeste si: VIDEO| Ucrainenii au aruncat în aer podul care face legătura între Transnistria şi Odessa

Filmarea vine după ce vineri, mii de ucraineni au ieșit pe străzile din Metriopol pentru a protesta față de războiul lansat de Rusia și ocupația militară.

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI