Gheorghe Dinca este acuzat oficial de doua crime- cinci violuri- si profanare de cadavre. Mai mult- procurorii ne confima- in sfarsit- ca in curtea individului din Caracal criminalistii au gasit si alte ramasite umane- ascunse intr-o groapa betonata. Insa- cea mai socanta dezvaluire este aceea ca sotia suspectului ar fi fost complice la orori.

Anchetatorii au extins cercetarile luna trecuta- la o zi dupa ce sotia celui supranumit "monstrul din Caracal"- a dat explicatii procurorilor cu privire la atrocitatile care s-ar fi derulat in casa groazei.Femeia

a recunoscut atunci- dupa ore intregi de audieri- ca a stat o luna de zile in Caracal- iar asta se intampla la doua saptamani de cand Luiza fusese rapita. Mai mult- sotia lui Gheorghe Dinca si-a amintit brusc ca a vazut si butoiul in care- trei luni mai tarziu- dupa disparitia Alexandrei- aveau sa fie descoperite ramasite de om- arse- despre care legistii spun ca ar fi ale copilei de 15 ani.

Citeste si: Christian Sabbagh, nuntă și botez în mare secret! Jurnalistul de investigații se cunună în fața lui Dumnezeu cu aleasa lui, Iulia și își creștinează fiul| EXCLUSIV

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: „Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea- wowbiz.ro

Citeste si: Iubitul artistei Oana Radu a murit! Alin s-a stins din viață la trei săptămâni după ce a fost incendiat

Citeste si: Cum au câştigat Monica Gabor şi Mr. Pink peste 11 milioane de dolari în doar 6 luni! Afacerea cu băuturi energizante a explodat!

Cat despre presupusa ucidere a Luizei- anchetatorii spun ca exista probe- dar fara sa dea detalii- iar asta a bulversat si mai tare familia fetei.


Mai ales ca Monica Melencu a primit si o scrisoare de la un detinut care pretinde ca il cunoaste pe Dinca si ca fiica ei este vie!

Chiar daca a trecut o luna, si ar fi trebuit sa avem deja raspunsuri, anchetatorii ne transmit ca iau in calcul orice ipoteza. Au cerut sprijin autoritatilor din Italia sa verifice trecutul lui Dinca acolo- dar si posibile legaturi ale familiei cu retele de traficanti. Astfel de solicitari au ajuns si in Statele Unite ale Americii. Cu ajutorul autoritatilor de acolo- spera sa obtina acces la conturile de Facebook ale lui Gheorghe Dinca. Pana atunci- suspectul pare ca incearca sa dea peste cap toata investigatia.

Chiar daca a trecut o luna, si ar fi trebuit sa avem deja raspunsuri, anchetatorii ne transmit ca iau in calcul orice ipoteza. Au cerut sprijin autoritatilor din Italia sa verifice trecutul lui Dinca acolo- dar si posibile legaturi ale familiei cu retele de traficanti. Astfel de solicitari au ajuns si in Statele Unite ale Americii. Cu ajutorul autoritatilor de acolo- spera sa obtina acces la conturile de Facebook ale lui Gheorghe Dinca.
Pana atunci- suspectul pare ca incearca sa dea peste cap toata investigatia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si