Sute de sindicaliști protestează la această oră în Capitală. Mitingul este organizat de BNS, iar nemulțumirile sunt legate de impozitarea prea mare a muncii. Colega mea, Iasmina Ardelean se află la fața locului și ni se alătură cu detalii.

Sindicaliștii își strigă nemulțumirile în stradă

Sindicaliștii aflați la acest miting sunt nemulțumiți de taxarea modului care a ajuns la aproape 43% în România, comparativ  cu 39% media europeană.

Ce propun aceștia, ne spune domnul Mircea Burlacu, vicepreședinte al BNS, bună ziua.

De fapt, soluția la toată această nemulțumire națională este una singură. Guvernul trebuie să repare ceea ce a stricat din 2017. A trecut toată finanțarea sistemului de solidaritate socială pe spinarea salariaților din România.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Să repare marea greșeală și să dea angajatorilor acea contibutivitate.

La momentul de față, România e campioana Europei, campioana mondială la mașinile pe muncă. Are cel puțin dublu față de orice alții sun taxarea muncii.

Citește și: Grevă în primării! Angații spun că nu le ajung salariile și amenință cu blocarea activității în săptămâna alegerilor

Ce urmează, care este pasul următor?

Ce urmează este începutul unei campanii solide, în care încercăm să indicăm toți salariații din economianațională. De ce? Este anul în care puterea se află la noi, la cetățeni, având în vedere că anul acesta sunt toate alegerile de la local, la parlamentar, europarlamentar, pentru președinte României.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si