Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Sinucidere învăluită în mister. Apropiații lui Rareș Demian, șocați de gestul acestuia

De o moarte învăluită în mister a avut parte un cunoscut organizator de evenimente istorice din Romania. Rareș Demian, în vârstă de 33 de ani s-ar fi sinucis cu drapelul țării lângă el, chiar de Ziua Națională a României. Apropiații sunt șocați de gestul său și cred că astfel, tânărul a vrut să transmită un mesaj greu de descifrat.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Rares Demian- patriot pana-n maduva oaselor- si-a incheiat socotelile cu viata chiar de Ziua Nationala a Romaniei. Avea doar 33 de ani, o familie fericita si aparent era un om implinit.

Presedinte al Asociatiei Culturale Valea Dacilor, Rares organiza evenimente cu tematica istorica, prin care aducea romanilor aminte de legaturile adanci cu stramosii nostri. In toate fotografiile, tanarul era inconjurat merue de oameni si parea devotat muncii sale. In plus, apropiatii spun ca adora sa intre in pielea personajului.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Rareş Demian, găsit mort. De Ziua României, președintele Asociaţiei "Valea Dacilor" şi-a pus capăt zilelor folosind tricolorul

Ieri, in timpul marii sarbatori nationale, tatal l-a gasit pe tanar in casa, fara suflare. Rares s-a folosit chiar de tricolorul tarii, ca sa-si duca planul bolnav la capat.

Apropiatii lui Rares, care stiau cat de mult isi iubea viata si familia, sunt socati de gestul tanarului.

E un mister moartea sa subita, mai ales ca motive de depresie n-ar fi avut.

Cristian Damiean, apropiat al decedatului: Avea toate motivele să trăiască. N-aș putea spune că pe plan financiar stătea rău. Avea o casă foarte mare și frumoasă la Orăștioara. Să fi fost vorba de datorii, să nu fi fost vorba de datorii, nu știu.

Familia si prietenii lui Rares Demian vor sa ii organizeze funeraliile la fel ca evenimentele istorice pe care tanarul le organiza.

Apropiatii vor veni imbracati, se pare, in costume dacice, in semn de omagiu.

Citeste si: Cornel Galeș. Adevărul despre moartea văduvului Ilenei Ciuculete. ”Ileana, ia-mă la tine!”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI