Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Situație periculoasă la bordul unei aeronave low-cost: Șervețele îndesate în ușa avionului

Situaţie stranie şi periculoasă la bordul unei aeronave low-cost. Într-un avion care circula ieri pe ruta Luton - Bucureşti, pasagerii au semnalat că la două dintre cele şase ieşiri în caz de urgenţă, existau... şerveţele băgate forţat în spaţiul dintre peretele avionului şi uşa propriu-zisă. Pasagerii au întrebat însoţitorii de zbor despre situaţie, însă aceştia nu le-au oferit nicio explicaţie.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

”Am observat în jurul ieşirilor de urgenţă o izolaţie cel puţin interesantă, uşile de urgenţă fiind înconjurate de ceea ce par a fi şerveţele dintr-un sul”- Aşa îşi începe povestea Florinel Chiş, unul dintre cei 236 de pasageri care au călătorit ieri pe cursa Luton-Bucureşti.

Citeste si: VIDEO| Doborârea avionului ucrainean cu 176 de pasageri de către armată i-a scos pe străzi pe iranieni

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Aeronava- un Airbus, model 32,1 avea la cele două uşi din mijloc multe şerveţele băgate forţate în spaţiul care ar fi trebuit să fie unul etanş.

Echipajul de cabină nu a comentat şi nu a dat explicaţii referitor la modul în care se modul în care se prezentau aceste ieşiri de urgenţă. Ieri după amiază, când pasagerii s-au îmbarcat, au găsit deja respectivele şerveţele. Avionul a decolat cu o întârziere de 30 de minute spre România.

Citeste si: VIDEO| Adevărul despre tragedia aviatică din Iran, greu de aflat

Surse apropiate companiei aeriene spun că au mai fost în trecut zboruri întârziate din cauza unor defecţiuni la sistemul de climatizare.

Poziția companiei aeriene

„Iarna pot apărea condens și stropi de apă în dreptul ieșirilor de siguranță la unele aeronave. Șervețelele de hârtie așezate în jurul ieșirii de urgență a aeronavei care opera zborul W6 3008 de la Londra Luton la București de pe 17 ianuarie au legătură cu acest fenomen și nu au prezentat

niciun motiv de îngrijorare pentru siguranța zborului. Siguranța pasagerilor, a echipajului și a aeronavelor rămâne principala prioritate”, anunță compania aeriană, într-un comunicat.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI