In camera Sorinei din Baia de Arama nu a mai dormit nimeni de trei zile. Jucariile zac pe pat si cea care a crescut-o pe copila de cinci ani incoace nu-si poate usca nici acum lacrimile.

Familia Sacarin, care adoptat-o pe Sorina, nu mai vrea sa discute cu jurnalistii. Cei doi soti sustin ca sunt speriati si spun ca ar fi fost atacati in plina strada.

Vor sa reclame statul roman la CEDO, in cazul in care adoptia este anulata.

Copila a fost dusa acum la noii bunici, iar avocatul familiei adoptive incearca sa arate in spatiul online cat de bine se simte Sorina in noua ei familie.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Dar inima femeii care a crescut-o pe Sorina in ultimii cinci ani de zile e impietrita de durere. Totusi, se gandeste doar la binele copilei care i s-a lipit de suflet. Parca n-ar da-o unor straini.

Si Andreea, sora de sapte ani a Sorinei ar mai vrea s-o stranga macar o data in brate.

Legatura formata intre cele doua surori si cu familia care le-a crescut este si unul dintre motivele puternice pentru decizia de reviziuire a adoptiei.

Familia Saramat inca incearca sa-si revina din cosmarul de vineri dimineata, cand curtea casei s-a umplut de nu mai putin de 15 ofiteri de politie, printre care si mascati, veniti cu mai multe dube. Toti, condusi de o procuroare plina de zel. Mai intai, ofiterii deschid cu forta poarta, apoi invadeaza intreaga proprietate. Cum s-a transformat o perchezitie intr-un cosmar care a cutremurat o tara intreaga e greu de spus.

Nu sunt imagini trucate, editate sau prelucrate in vreun fel. Celor care mai au indoieli, le recomandam sa se uite cu atentie. Filmul integral al descinderii, surprins de camerele de supraveghere ale casei arata clar o desfasurare disproportionata de forte pentru o biata fetita de doar opt ani.
Acum, autoritatile fac anchete peste anchete, pentru ca e o lista lunga de intrebari la care trebuie raspuns.

Imaginile in care Sorina este trasa afara din casa de o femeie de doua ori cat ea sunt greu de privit si acum, la atatea zile distanta.

Autoritatile au motivat ca era un caz de rapire internationala si o zona periculoasa, de aici si prezenta masiva a mascatilor. Pentru toate astea, acum exista un dosar penal de abuz in serviciu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si