Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Soț și soție, îmbrățișați în fața morții. Cuplul a fost găsit de salvatorii români din Albania

Imagini impresionante vin din Albania. Un cuplu a murit îmbrăţisat în devastatorul seism. Salvatorii români au fost cei care i-au descoperit pe cei doi. Zeci de oameni şi-au pierdut viaţa şi alţi 600 au fost răniţi, iar bilanţul victimelor este in continuă crestere.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Pompierii nostri au reusit sa recupereze trupurile neinsufletite a doua persoane. Este vorba despre un cuplu, sot si sotie. Salvatorii i-au gasit imbratisati in fata mortii. Peste 6 ore a durat interventia din cauza dificultatilor din zona distrusa.

52 de militari romani alaturi de 4 caini instruiti special, intervin de ieri dimineață pentru salvarea și recuperarea celor afectati de cutremur in Durres, orasul unde seismul a facut prapad.

Cu sute de victime si tot atatea cladiri prabusite, cu mii de oameni fara adapost, albanezii au cerut ajutor international.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: VIDEO| Doliu național în Albania, după cutremurul care a lăsat în urmă zeci de morți. Un alt seism a lovit, azi, Grecia

In total au ajuns in Albania 200 de salvatori din mai multe tari europene. Echipajele de salvare lucreaza fara oprire. Dar atmosfera este apasatoare. Stiu ca doar printr-un miracol mai pot gasi pe cineva in viata. Multi dintre supravietuitori si-au pierdut intreaga familie in cutremur.

In Durres, 2000 de sinistraţi stau in corturile improvizate pe stadionul orasului, de cand au scapat de cutremur. Sunt parinti, copii, batrani, oamenii care si-au pierdut pe cineva drag, persoane ramase fara case sau pur si simplu ingroziti de pericolul prin care au trecut.

In Albania a fost decretata stare de urgenta. Peste 250 de replici au urmat cutremurului initial, cu magnitudinea de 6,4.

Noi imagini din timpul seismului arata forta cu care s-a miscat pamantul. Iar cutremurul cel mare a fost urmat de alte cel putin inca doua cu magnitudine de peste 3.

Citeste si: Cutremurul din Albania, prin ochii unui român: „Au sărit tablourile de pe pereţi. Nu știam ce să facem”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI