Încătușat după 3 luni de când l-ar fi executat pe un tânăr într-o scară de bloc din Bacău, fostul luptător de K1 are un trecut marcat de fapte sângeroase. Nepedepsit la momentul potrivit, comportamentul individului a escaldat până la crimă, spun psihologii criminaliști.

Imaginea cu presupusul criminal la finalul unui meci dintr-o gală Local Kombat este printre puținele care îl înfățișează în postura de sportiv.

La distanță de câțiva ani, cel care lupta în ring pentru titlu a câștigat, în schimb, renume de criminal după ce l-ar fi ucis cu mai multe focuri de armă pe un tânăr aparent nevinovat.

Citeste si: O femeie din Maramureș, fost cadru didactic, și-a omorât copilul de 10 ani

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

În deplină tăcere și fără să declare mobilul crimei, autoritățile române l-au căutat în toată lumea și au reușit să dea de el într-o suburbie a Parisului de unde polițiștii francezi l-au ridicat sub escorta Forțelor Armate.

Nu e de mirare că amploarea operațiunii a fost impresionantă. Impunător prin statură, bărbatul suspectul a căutat, încă din fragedă tinerețe, să se remarce prin forță.

Într-o altă fotografie, suspectul apare cu sicriul pe umeri, la înmormântarea unui bărbat recunoscut de mulți drept lider al lumii interlope din Galați. La funeraliile celui răpus într-o răfuială cu săbiile, ar fi participat atunci și alte căpetenii al grupărilor din țară din care fac parte mulți condamnați pentru violență.

Citeste si: VIDEO| Fost luptător K1, bănuit de crimă

De altfel, suspectul a mai fost acuzat în presa mondenă că după ce s-a retras din sport a început să dea bani cu camătă. Datornicii care nu respectau termenul erau amenințați cu pistolul, iar unul dintre ei ar fi fost chiar împușcat. Cu toate acestea, individul a rămas tot timpul în libertate.

”Poate să fie o răzbunare, poate să fie un act demonstrativ, pentru că atunci când ai putere trebuie să mai ai cate un act demonstrativ care sa iti mentina puterea”, spune Gabriel Groza, doctor în psihologie.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Citeste si: Crima infioratoare in Maramures. Copil ucis de mama sa, sub privirile fratiorului. Baietelul a sunat la 112 si a cerut ajutor

Acum, fostul luptătorul de arte marțiale este acuzat de omor deosebit de grav și va fi judecat de instanța din Bacău. Victima sa este Iulian Oancea, tânărul în vârstă de 22 de ani fusese condamnat, pe când era minor, pentru că a furat din conturile unor cetățeni români și străini peste o sută de mii de euro, și până să fie împușcat, încerca să se reabiliteze.

Unele voci susțin că suspectul ar fi încercat să-l constrângă să se apuce iar de infracțiuni informatice însă el a refuzat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si