Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Stare de urgență în Islanda după erupția vulcanică

S-a instalat stare de urgență în Islanda, după puternica erupție vulcanică. Potrivit speciliaștilor, erupția ar putea dura luni întregi. iar oamenii se tem că locuințele le vor fi avariate.

Maria Stiuca,

Atenționare MAE pentru Islanda [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol

„După erupția vulcanică de lângă orașul Grindavik, ministerul Afacerilor Externe a emis o atenţionare de călătorie pentru Islanda, unde a fost instituită starea de urgenţă.
Specialiștii suștin că erupția vulcanică ar putea dura luni întregi și avertizează că zona va fi poluată cu gaxe toxice în următoarea perioadă. Erupția, care a avut loc luni, a venit după săptămâni de cutremure intense și există temeri că mai multe locuințe vor fi avariate. În 2010, o erupție vulcanică a provocat un nor de cenușă care s-a ridicat câțiva kilometri în atmosferă, ceea ce a dus la mai multe zile de perturbări ale transportului aerian în Europa”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Citește și: VIDEO- Erupție vulcanică puternică în Islanda. Un munte a erupt pentru a treia oară în ultimii ani

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI