Stefan Mandachi sustine ca in Romania au loc in fiecare an peste 22 de mii de accidente rutiere. De pe 15 martie, de cand omul de afaceri din Suceava a inceput campania pentru autostrazi, si pana astazi, nu s-a intamplat nimic.

Tanarul devenit celebru dupa ce a construit simbolic un metru de autostrada la Suceava, a anuntat ca va face un documentar despre victimele accidentelor rutiere.

Zeci de persoane in scaune cu rotile au venit sa il sustina.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Stefan Mandachi: Nu vreau sa fac portretul, sa pictez negativ Romania, dar oamenii astia in scaun cu rotile asteapta raspunsuri.

Marius Stratulat: Sunt Marius Stratulat, am un accident la coloana din cauza unui incident rutier. Cred ca unitatea poate schimba Romania.

Stefan Mandachi incearca sa ii determine pe romani sa se implice mai mult pentru ca politicienii sa isi dea seama ca Romania are nevoie de autostrazi si de drumuri sigure.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si