Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Stefan Mandachi, conferinta in scaun cu rotile. Ce mesaj a vrut sa transmita

Stefan Mandachi, suceveanul care a construit primul metru de autostrada din Moldova, are un nou proiect. Tanarul va face un documentar despre victimele accidentelor rutiere din tara noastra. Ieri, pentru a sensibiliza autoritatile, a tinut o conferinta intr-un scaun cu rotile.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Stefan Mandachi sustine ca in Romania au loc in fiecare an peste 22 de mii de accidente rutiere. De pe 15 martie, de cand omul de afaceri din Suceava a inceput campania pentru autostrazi, si pana astazi, nu s-a intamplat nimic.

Tanarul devenit celebru dupa ce a construit simbolic un metru de autostrada la Suceava, a anuntat ca va face un documentar despre victimele accidentelor rutiere. Zeci de persoane in scaune cu rotile au venit sa il sustina.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Stefan Mandachi: Nu vreau sa fac portretul, sa pictez negativ Romania, dar oamenii astia in scaun cu rotile asteapta raspunsuri.

Marius Stratulat: Sunt Marius Stratulat, am un accident la coloana din cauza unui incident rutier. Cred ca unitatea poate schimba Romania.

Stefan Mandachi incearca sa ii determine pe romani sa se implice mai mult pentru ca politicienii sa isi dea seama ca Romania are nevoie de autostrazi si de drumuri sigure.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI