Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Surpriza lui Lenny Kravitz pentru o fată de 9 ani

Postarile pe retelele de socializare pot să vă schimbe, uneori, viata. O fetita in varstă de noua ani, pasionată de muzică, a avut parte de o surpriză imensă. Micuta a fost invitată de Lenny Kravitz pentru a canta impreună cu el inainte de concertul pe care l-a avut la Londra, dupa ce starul a vazut-o cum bate la tobe pe Instagram.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Emotionata Nandi Bushell, in varsta de 9 ani l-a imbratisat pe starul american Lenny Kravitz, apoi a cantat cu el inainte de concertul pe care muzicianul l-a sustinut saptamana trecuta la Londra.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Micuta din Ipswich a primit primul kit de tobe la varsta de 5 ani, iar Lenny Kravitz i-a urmarit evolutia pe Instagram.Incantat de talentul fetei, artistul le-a cerut parintilor ei permisiunea de o intalni si de a canta impreuna cateva piese.

Micuta Nandi Bushell si Lenny Kravitz s-au intalnit inaintea concertului de pe O2 Arena si au cantat, intre altele, „Are You Gonna Go My Way".

In luna august, Lenny Kravitz, care a avut spectacol si la Cluj-Napoca anul acesta, va incepe o serie de concerte in America de Nord.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI