Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Surpriză uriașă în "Casa Iubirii". "Nu pot să cred! Ea este noua concurentă?"

Mihaela Homa, câștigătoarea sezonului 2 din "Casa iubirii" a avut o apariție spectaculoasă în platoul emisiunii de la Kanal D! Iată ce sfaturi le-a transmis fosta concurentă fetelor din sezonul 3 și ce mărturisiri neașteptate a făcut.

Sorin Negru,

Mihaela Homa, câștigătoarea sezonului 2 din "Casa iubirii"

[Sursa foto: Captură KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Au fost momente de suspans în "Casa Iubirii" când concurenților li s-a prezentat apariția unei tinere misterioase. Fetele au încercat să ghicească numele tinerei, iar unele concurente au intuit că e vorba de o revenire în casă.

Citește și: VIDEO Furtună între Robi și Teodora în "Casa Iubirii". "Mă enervează atitudinea ta, o să vezi că fac cuplu cu el mâine"

Criss: Știe poziția, a mai fost. Cum stă picior peste picior.
Julia: Sandalele mi se par cunoscute. Nu poate fi Mihaela.
Bianca: Dacă a venit pentru Moldo?!

Mihaela a revenit în "Casa Iubirii"

Mihaela a revenit în "Casa Iubirii". Julia nu este deloc încântată să o vadă.

Prima oprire a fost casa fetelor, iar fosta concurentă spune că nu mai e la vârsta la care să se arunce cu capul înainte într-o relație.

"Am emoții foarte mari. O să vedeți și voi dacă va fi cazul să reveniți vreodată în emisiune", spune Mihaela.

Citeste si: Un nou cutremur în această seară, în România! Ce magnitudine a avut și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”- wowbiz.ro

Citeste si: Un izotop medical care poate distruge celulele canceroase va fi produs la reactorul 2 de la Centrala Nucleară de la Cernavodă- antena3.ro

Fosta concurentă le-a dat sfaturi fetelor din sezonul al treilea al emisiunii și a mărturisit că ea și Julia nu s-au înțeles niciodată bine.

Întrebată dacă regretă ceva în legătură cu experiență ei trăită în Casa iubirii, Mihaela Homa a recunoscut că marele ei regret este faptul că nu și-a întâlnit perechea așa cum și-ar fi dorit.

Mihaela a recunoscut că a avut și multe de câștigat, potrivit KanalD.ro.

Teodora: Ai plecat cu vreun regret din Casa iubirii, la finalul sezonului?
Mihaela: Nu, atât că am plecat singură!
Teodora: Și dacă ai mai repetă experiență ai schimbă ceva în comportamentul tău? Sau ai fi fix la fel?
Mihaela: Cred că am învățat să fiu mai calmă! Să nu mai fiu impulsivă!

Cine este Mihaela de la Casa Iubirii

Mihaela are 30 de ani, este din Satu Mare și a lucrat înainte de participarea la emisiune la un hotel, pe post de recepționeră. A absolvit cursurile Liceului Tehnologic de Industrie Alimentară „George Emil Palade”, din Satu Mare.

"Mi-ar plăcea să mă întorc ca și concurentă, de ce nu? Deși nu mai am 20 de ani", spune ea.

Citeste si: Anunț important pentru femei! Cum își pot recupera pensia de văduvă- kfetele.ro

Citeste si: Ce faci în weekendul 11-13 octombrie! Iată ce locuri faine îți propunem pentru acest sfârșit de săptămână- radioimpuls.ro

Citeste si: Un izotop medical care poate distruge celulele canceroase va fi produs la reactorul 2 de la Centrala Nucleară de la Cernavodă- antena3.ro

Este o fire foarte directă și sinceră, așa că vrea un bărbat care să intre în acest tipar. Este o familistă convinsă, are o relație foarte bună cu mama și cu bunica ei.

Susține că îi place să dețină controlul la locul de muncă, dar acasă este o femeie care își pune sufletul pe tavă în fața bărbatului iubit.

Acordă libertatea necesară partenerului de viață, dar pretinde la schimb onestitatea și fidelitatea din partea acestuia. Din păcate însă, unii parteneri din trecutul concurentei de la Casa Iubirii nu apreciat gestul ei și au trădat-o pe plan sentimental.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI