Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Taxarea cu 10% a concediilor medicale va fi eliminată

Decizia Guvernului de a impozita concediile medicale cu 10% va fi revocată.

Redactia Stirile Kanal D,

Taxa pe concendii medicale va fi eliminată [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Se pregătesc noi modificări în sănătate. Executivul vrea să elimine contribuția de 10% pusa pe concediile medicale pentru anumite categorii. Premierul Marcel Ciolacu a anunțat că guvernul dorește descurajarea abuzului de concedii medicale și că este nevoie de o clarificare legislativă în acest sens. Diana Buzea are detalii, a transmis Cristian Sabbagh.

Taxa pe concedii medicale va li eliminată

Șeful executivului spune că va stabili împreună cu miniștrii Sănătăţii şi cel al Finanţelor o „foaie de parcurs” pentru rezolvarea situaţiei concediilor medicale pentru pacienţii cu boli grave, cei cu tratament oncologic şi femeile însărcinate. Totodată, a cerut controale de amploare pe zona concediilor medicale, asta din cauză că se comit abuzuri. Trebuie să descurajăm abuzul de concedii medicale nejustificate, însă este nevoie şi de o clarificare legislativă.

Alianţa Pacienţilor Cronici din România a solicitat ieri Parlamentului şi Guvernului să anuleze taxarea cu 10% pentru toate concediile medicale. Decizia este posibil să fie luată în şedinţa de Guvern de săptămâna viitoare, a transmis Diana Buzea, reporter Știrile Kanal D.

Citeste si: Un tânăr de doar 20 de ani s-a înecat la Costinești! Bărbatul a ignorat steagul arborat la mal- kanald.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI