Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Ținute extravagante la Gala Anului. Inna a făcut furori

Ținute extravagante coafuri non-coformiste și invitați aleși pe sprânceană. Toate şi-au dat întâlnire la cel mai important eveniment din industria fashion din România. Nu au lipsit momentele inedite de pe scenă cu mult aşteptata Inna.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Invitați unul si unul care au dat frâu imaginației. Aceasta a fost atmosfera la cea mai asteptata gala a anului. Pe scena amplasata in sala Unirii de la Palatul Parlamentului, Inna a facut furori, cu tinuta ei extravaganta.

Impresionanta sala a devenit pentru câteva ore kilometrul zero al intâlnirii celor mai importante vedete din showbizul autohton.

AMI, cantareataL: Am ajuns la aceasta tinuta. compusa dintr-un pantalon din latex, un corset, un fel de sort, cum ii spun eu,si un top cu umeri ascutit. Iar acest accesoriu de par e un element foarte important din tinuta.

Citeste si: BREAKING NEWS! Cutremur în urmă cu câteva minute în România! Ce magnitudine a înregistrat și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO Imagini din timpul cutremurului de 5,4 care a zguduit România. S-a simțit și în țările vecine- antena3.ro

Citeste si: Inna, primul artist român pe coloana sonoră Need For Speed! Ce piesă a intrat în playlist-ul celui mai tare joc cu mașini din lume?

Romanita Iovan a venit imbracata intr-o tinuta punk.

Romanita Iovan: E un outfit care mă reprezintă și pe mine. Totuși, trebuia să am și ceva din ceea ce mă caraterizează, romantismul meu și mi-am pus crucea asta la care țin foarte mult.

Unele dintre vedete au reusit sa șocheze pe toată lumea cu alegerile inedite.

Citeste si: Publicul și-a ales câștigătorii: Lista completă a marilor câștigători The Artist Awards

Nu a existat artista, creatoarea de moda sau cantareata care sa nu se regaseasca in dress code-ul evenimentului. Au dat frau imaginatiei si au realizat combinatii cat mai extravagante.

O tinuta indrazneata a abordat si cantareata Sore.

Gecile de piele, țintele și dresurile non-conformiste au fost la ordinea zilei.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI