Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Tornade și viscol ca în plină iarnă! Meteorologii trag un semnal de alarmă

Viscol, grindina, ploi violente si tornade. Romania le-a avut pe toate de ieri incoace, iar temperaturile au scazut mult sub media acestei perioade. Pe creste, este zapada ca in plina iarna, iar, in Arad, oamenii au trait spaima vietii lor cand au vazut ca o tornada amenintatoare se formeaza pe cer.

A.N.C,


DISTRIBUIE
acest articol

 

In Craiva, Arad, vremea le-a pregatit localnicilor o surpriza neplacuta. Oamenii au urmarit cu groaza cum se formeaza o tornada pe cer, cu gandul la prapadul care a lovit Grecia saptamana trecuta.

Ca pe un film de actiune, localnicii au transmis si comentat in direct pe internet ce se intampla pe cer. In glasul oamenilor se aude panica si toti spera ca natura va avea mila de ei.

Din fericire, tornada n-a ajuns pe pamant, dar asta nu inseamna ca n-a facut pagube. Rafalele puternice de vant au ranit o femeie si au avariat scoala si dispensarul din localitate.

La munte, in schimb, a nins viscolit. „Nu e lapovita, e ninsoare! Poimâine plecam la mare?", a scris pe internet meteorologul Sergiu Olteanu, de la Varful Omu, din Bucegi. In imaginile transmise in direct de specialist se vede cum vantul sufla cu putere si ninge ca-n plina iarna peste Sfinx si Babe.

Se pare ca precedenta ninsoare in iulie in Bucegi a fost acum noua ani, dar atunci a fost vorba mai mult de lapovita.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: VIDEO| Cornelia Catanga, în depresie după plecarea fiului său din țară! Detalii de ULTIMĂ ORĂ de la Spitalul Florească: Nu mai mănâncă, nu mai doarmea şi a slăbit mult

Citeste si: VIDEO| Răzvan Cuc, primele declarații după accident! Ce făcea în momentul impactului: "În momentul în care s-a produs impactul eu citeam"

Citeste si: VIDEO| Imagini incredibile cu Simona Halep la Balul Campionilor! Ce ținută superbă a purtat campioana noastră

Ravagii a facut vremea si in Buzau, unde culturile din mai multe localitati au fost decimate de grindina care a cazut cu violenta. Vantul a baut cu putere iar oamenii s-au adapostit care pe unde au putut, prin case sau masini.

Cu mana au adunat gheata de pe culturi si localnicii din Valcea, unde o ploaie scurta cu grindina a albit pamantul in doar cateva minute.

Ploile torentiale de duminica dupa-masa au creat probleme si pe calea ferata. In cacica, suceava, zeci de oameni au ramas blocati intr-un tren din cauza aluviunilor si a noroiului de pe calea ferata. Calatorii au luat lopetile si au degajat calea ferata cot la cot cu mecanicul de tren.

Meteorologii n-au vesti bune nici in continuare. Centrul Romaniei este inca sub cod galben de fenomene extreme pana la ora 21, iar temperaturile se vor mentine si maine cu pana la 5-6 grade mai scazute decat ar trebui in aceasta perioada.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI