Bomba a fost detonata de autoritati. Ea se afla intr-o masina parcata in fata bisericii unde a avut loc macelul de ieri. Militarii au controlat-o si au vazut cateva dispozitive explozibile. Au incercat sa le dezamorseze, insa acestea au explodat.

Din fericire, acum nu a fost nimeni ranit, dar panica s-a instalat din nou printre localnici, care au fugit care-ncotro, speriati de deflagratie.

Citeste si: Sri Lanka zguduită de o nouă explozie în apropierea unei biserici

In atentatele de ieri, un miliardar danez si-a pierdut 3 copii. Cu doar cateva zile inainte de atacuri, una dintre fiicele omului de afaceri a postat o fotografie cu ceilalti 3 copii ai danezului, care stateau langa o piscina. Un purtator de cuvant al celui mai bogat danez a confirmat tragedia, insa nu a facut alte comentarii.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Atentatul a distrus si o familie de britanici. Doar tatal a scapat cu rani usoare, insa este in stare de soc. Cei doi copii, Alex si Anabel, dar si mama lor, Anita, au murit in timp ce stateau la o cafenea de la etajul doi al hotelului Shangri-La din capitala.

Citeste si: Bilanţul victimelor exploziilor din Sri Lanka ajunge la 290 de morţi

24 de suspecti au fost retinuti de autoritati in urma atacurilor. Se pare ca la originea atentatului a fost un grup islamist local. Amploarea masacrului putea fi insa mult mai mare, avand in vedere faptul ca au mai fost gasite bombe neexplodate in mai multe locuri din capitala.

Aproape 300 de oameni au fost ucisi in atentatele din Sri Lanka. Rudele celor ucisi isi plang mortii si se pregatesc sa ii inmormanteze.

Locurile vizate de teroristi sunt inca pazite de oameni inarmati, in timp ce afara, localnicii se aduna pentru a vedea ce a mai ramas din bisericile in care au murit zeci de oameni care se aflau la slujba de Paste.

O informatie socanta vine chiar de la purtatoarea de cuvant a guvernului sri-lankez, care a spuys ca autoritatile au fost avertizate cu doua saptamani inainte ca vor avea loc atacurile si stiau chiar si numele suspectilor. Chiar seful serviciilor de informatii din Sri Lanka a scris aceasta scrisoare, insa nu se stie inca de ce nu au ajuns informatiile la guvern, care ar fi putut lua masuri.

Atacurile de ieri sunt cele mai sangeroase din Sri Lanka, de la incheierea razboiului civil, in urma cu 10 ani. Maine va fi zi de doliu, iar diseara va intra in vigoare starea de urgenta.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si