Pe plaja din Vama Veche a avut loc o intervenție de urgență pentru salvarea a trei tineri care au consumat băuturi alcoolice.

Tineri ajunși în comă alcoolică la spital

Trei tineri care au consumat mai mult alcool decât era necesar au fost preluați astăzi, în stare de inconștiență de pe plaja din Vama Veche, unde au fost chemate echipajele de salvare.

Cei trei au fost duși la spital, a declarat Anamaria Stoica, purtătoare de cuvânt a ISU Dobrogea.

„Am intervenit pe plaja din Vama Veche la trei persoane cu vârste cuprinse între 20 și 30 de ani, inconștiente pe plajă. Am intervenit cu două echipaje de prim ajutor, o șenilată și un echipaj din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Constanța. Toate cele trei persoane au fost transportate la Spitalul Județean Constanța, una a devenit conștientă, celelalte două au rămas inconștiente’”, a spus declarat purtătorul de cuvânt a ISU Dobrogea, Anamaria Stoica.

În drum spre casă după o noapte în club, lăsați în stația de autobuz sau în piețe. Cursa gratuită de taxi pentru cei care consumă alcool în club, este doar o oportunitate de a obține bani de la stat

Propunerea ca cei care consumă mult alcool în club, în Italia, să beneficieze de o cursă gratuită cu mașina de taxi, pentru a ajunge acasă, se pare că există doar în proiect.

Beneficiatorii curselor gratuite au ajuns în stații de autobuz sau în piețe aflate în aproprierea clubului.

Potrivit proiectului susținut de  Ministrul Transporturilor, toți oamenii care consumă  mult alcool în cluburile din Italia  pot ajunge acasă gratis, cu o mașină de taxi.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Cursa va fi plătită de proprietarul clubului unde oamenii au petrecut, iar proprietarii vor fi despăgubiți de stat.

Cursă gratis de taxi pentru cei care consumă mult alcool, la club, în Italia

Proiectul care presupune ca toți cei care au consumat alcool în cluburile din Italia să circule gratis cu o mașină de taxi până acasă este susținut de ministrul Transporturilor, Matteo Salvini.

Aflat în prima etapă de dezvoltare, proiectul presupune ca cei care consumă mult alcool într-o noapte de club, să fie testați de proprietarul clubului, iar dacă acesta consideră că au consumat mai mult decât trebuie, le va plăti cursa de taxi spre casă. Ulterior, banii vor fi înapoiați către proprietarul clubului din bani publici.

Cursa de taxi gratuită, despăgubită de stat, se va realiza pe o rază de 20-30 de km de la locul clubului.

Cursa gratis abandonată de șoferi

Potrivit președintelui unei cooperative de taxi din Italia, cursele gratuite oferite de proprietarii cluburilor, decontate apoi de către stat, pentru cei care consumă mult alcool, ar fi abandonate la cererea clienților.

"Facem acest lucru deoarece mulți se opresc pentru micul dejun în centru după o petrece în club", ar fi declarat președintele unei cooperative de taxi, potrivit  stiridiaspora.ro.

Citeste si: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”- kfetele.ro

Citeste si: Emily Burghelea, din nou la Urgențe pe mâna medicilor! Soțul ei a filmat-o pe holurile spitalului: "Nu se poate opri din tușit, are febră mare"- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

"Ne-am gândit să ducem tinerii în piețe pentru că mulți dintre ei se sprijină pe prietenii care au o casă acolo", a spus, potrivit aceleiași surse, un manager al unui club din Italia.

Proiectul susținut de Ministerul Transporturilor din Italia a stârnit reacții negative în cadrul cetățenilor, care consideră că statul, în loc să diminueze consumul de alcool, îl încurajează.

Citește și:  VIDEO- A sărit să bată, dar a fost în schimb, bătut. Șoferul de axi a avut parte de o surpriză din partea celui pe care dorea să îl intimideze.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si