Citește și: VIDEO "Ce așteptări să ai de la femeia asta?!" Gagea izbucnește în plâns de ziua lui, după o discuție sensibilă cu Alexandra

O nouă zi în „Casa Iubirii” a început cu un scandal monstru între o parte dintre concurenți. În timp ce Robi îi cere explicații serioase Rebeccăi pentru lucrurile pe care aceasta le-a insinuat cu privire la el și la Sebastian, în tabăra fetelor nu există pace.

Virginia și Roberta își aruncă permanent săgeți și nu pot să se înțeleagă. De această dată, Roberta a atacat-o pe Rebecca, după ce a spus că a primit câteva mesaje extrem de grave în mediul online cu privire la situația brunetei.

Robi, revoltat din cauză că Rebecca ar fi dat de înțeles că el și Sebastian sunt agresivi cu femeile

Robi s-a revoltat din cauza faptului că Rebecca ar fi dat de înțeles, de mai multe ori, că ar fi agresiv cu femeile. Aluziile brunetei ar fost îndreptate atât către el, cât și către Sebastian, acestea fiind acuzații grave la adresa celor doi concurenți.

Concurenta a vrut să lămurească situația și să precizeze faptul că, în cazul lui Sebastian, nu ar avea dubii că este un bărbat cu tendințe de agresivitate, însă în cazul lui Robi lucrurile au stat diferit.

Robi: „Rebecca, nu mă lua de fraier, ai mai zis de multe ori.

Asta vrei să scoți în evidență și cu Sebastian, că «tu asta faci în afară, dai în femeie».”

Rebecca: „Lui Sebastian i-am zis direct. Ție nu ți-am zis nici măcar o dată că ai dat într-o femeie.”

Robi: „Cum? Rebecca, tu ești o fată cerebrală și știi ce vorbești. Încă o dată, în gală, ai zis «Vino și dă-i în mine» sau «Ce faci, dă-i în mine?».

Scoți în evidență că aș mai fi făcut asta, nu mă lua de pr***, îți mai zic încă o dată.”

Rebecca: (…) „În gală, cum am încercat să mai zic, am scos chestia asta în evidență după ce tu, Robi, m-ai amenințat că «Lasă că vezi tu, lasă că nu știu ce». Normal că atunci când mă ameninți, eu zic că «Dacă nu, ce-mi faci?. Tu, dacă nu m-ai fi amenințat, eu nu mi-aș fi permis niciodată să spun. Tu m-ai amenințat și eu am răspuns, Robi.”

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: A murit legenda muzicii bossa nova, Sergio Mendes. Toată lumea îl cunoștea pentru hitul „Mas Que Nada”- antena3.ro

roberta casa iubirii, rebecca casa iubirii, robi casa iubirii

Robi: „Am prea mult bun simț să vin cu chestii. Deci am prea mult bun simț, crede-mă, să vin cu chestii și ascultă-mă. Nu te ameninț eu pe tine, că eu sunt nimeni, cum ți-am zis, eu nu vin să îți fac ție ceva fizic, că nu mă interesezi absolut deloc.”

Rebecca: „Când subliniezi chestiile astea și că încerci să mă ataci subtil «vezi că am un chestii de arătat.»

Eu nu am zis nici măcar o clipă că am chestii de arătat cu tine. Eu am zis, din contră, că eu mereu ți-am am luat apărarea în emisiunea asta și mereu am fost de partea ta.”

Robi: „Și eu am fost de partea voastră până la un punct. Automat ai scos în evidentă că eu am mai făcut asta, draga mea.”

Rebecca: „Nu, pur și simplu îți subliniam că m-ai amenințat.”

Robi: „Mi-a zis de două ori treaba: «Cum faci, vii și dai în mine?». Păi scoate în evidență faptul că eu aș mai fi făcut asta. Asta vreau să scoată în evidență, să-mi dea o tentă agresivă mie. Eu sunt 100% sigur că tu știi că asta faci.”

Rebecca: „Dacă voiam să-ți zic, îți ziceam direct, cum i-am zis lui Sebastian. Pur și simplu subliniam faptul că mă ameninți și că nu este ok comportamentul pe care îi aveai în momentul acela.

Roberta, revoltată în urma acuzațiilor venite din partea Rebeccăi la adresa lui Sebastian, a făcut o dezvăluire șoc

După ce Rebecca l-a acuzat pe Sebastian că ar fi un bărbat agresiv, Roberta a răbufnit. Tânăra a luat-o la rost pe brunetă pentru ce a spus și a acuzat-o la rândul ei de lucruri grave.

Roberta: „Dar și despre Sebastian, cum poți să vii cu un așa mesaj aici?”

Julia: „Să vă explic, că poate nu vă aduceți aminte de ceea ce s-a întâmplat între Sebastian și Rebecca. Au fost cred că două episoade în care Sebastian a avut o atitudine agresivă față de Rebecca.”

Citeste si: Adriana Simionescu a explicat ce se întâmplă, de fapt, între ea și soțul ei! Tânăra a făcut declarații, după ce s-a spus că ei s-ar fi despărțit. „Toată lumea se ceartă”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România- radioimpuls.ro

Citeste si: Camere de viteză, montate pe autostrăzi. Cum vor primi șoferii români amenzile rutiere. Ministrul Transporturilor: „Eu am pățit”- antena3.ro

Rebecca: „Și i-a fost atrasă atenția. Am fost chemați în gală, dacă mai avem memorie.”

Roberta: „Dacă vin și eu acum să-ți zic câte mesaje primesc despre tine, ce faci tu... Unde am ajunge? Cu cine umbli tu și ce faci tu… (…) Vrei să-ți spun și eu că am primit mesaje că tu ai treabă cu fratele tău vitreg? Că deja mă ia capul.

Virginia: „Roberta, să spui așa ceva. Care are treabă cu fratele ei? Nicio Rebecca, fii atentă. Rebecca nici nu are frate vitreg. Nu vii cu chestii d-astea din online!”

roberta casa iubirii, rebecca casa iubirii, robi casa iubirii

Reacția Rebeccăi, după dezvăluirea șoc a Robertei

După ce Virginia i-a luat apărarea, Rebecca s-a apărat la rândul ei în fața celor afirmate de Roberta. Rebecca spune că nu este deloc adevărat și că ar Roberta ar fi trebuit deja să știe care este situația din familia ei, având în vedere că ambele sunt concurente destul de vechi în cadrul emisiunii. 

Rebecca: „Nu e ok, pentru că noi aici trebuie să fim femei și să ne susținem, dar tu vii să dai într-o femeie cu o acuzație foarte gravă? Știm cu toții că nu e adevărat, că aici știm cu toții cine are frate, cine nu are. Știm cu toții, mai ales noi, care sunt de mai mult timp, știm cu toții ce situații avem. Și e clar, dacă era adevărat, clar eu nu eram aici, adică nu, nu e ok.”

Citește și: VIDEO „Mi-e frică!” Robi și Julia, la cuțite din nou! Tensiunea atinge cote maxime în ”Casa iubirii”. De la ce a pornit scandalul dintre cei doi


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si