Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Turcia și Grecia, destinațiile preferate ale vedetelor

Turcia si Grecia raman destinatiile preferate ale vedetelor cu copii. Si asta pentru că se poate ajunge intr-o zi din Romania cu masina, iar resorturile de 5 stele sunt extrem de atractive pentru cei mici.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

ELENA GHEORGHE: Am vrea sa mergem ori in Grecia, ori in Turcia. Eu sunt fan turcia de cand sunt cu copiii. Mi se pare cea mai buna destinatie

Turcia si Grecia raman si anul acesta in topul preferintelor artistior nostri. Aici se bucura de o clima insorita, parcuri de distractii pentru copii si servicii de lux.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Cea mai norocoasa si mai plimbareata vedeta de la noi este Dana Savuica. A ajuns la performanta de a sta maximum doua saptamana in tara si restul peste hotare. Ea nu are de punctat o singura destinatie, ci si-a facut un traseu de locuri minunate de vizitat.

Ileana Badiu vrea sa profite din plin de cele 15 zile de vacanta peste Ocean. Va pleca cu toata familia sa se bucure de soarele de pe coasta Californiei.

Tot America este destinatia si pentru Mirela Retegan, cea care a planuit o vacanta speciala pentru fiica ei cu ocazia majoratului.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI