Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Ucis de tramvai. Imagini de la tragedia din Iași

Mare atentie atunci când vă grăbiti să prindeti un mijloc de transport in comun. Aseară, un bărbat în vârstă de 60 de ani a murit sub roțile tramvaiului deoarece în fugă, s-a impiedicat și a căzut în fața garniturii.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Tragedia s-a intamplat aseara, in Iasi. Barbatul, in varsta de 60 de ani, ar fi vrut sa prinda tramvaiul care era in statie, a traversat strada printr-un loc nepermis, s-a impiedicat de bordura refugiului si a ajuns sub rotile mijlocului de transport, care tocmai pornise.

Imediat, la fata locului au ajuns si salvatorii, insa nu au mai putut face nimic pentru victima. Mai mult decat atat, pentru a scoate trupul neinsufletit al barbatului de sub tramvai a fost nevoie de o macara care sa ridice garnitura.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Accident cumplit în Prahova. Șoferul a murit pe loc

Politia a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa pe numele vatmanului, iar reprezentantii companiei de transport public vor face o ancheta interna.

Citeste si: Caz șocant în Iași! Un băiat a fost înjunghiat cu un cuțit în cap. Se află în stare critică!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI